Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Вибухи в Бєлгороді: у кремлі пригрозили Україні та чомусь згадали про переговори

Причина вибухів поки невідома.

Фото t.me/zhest_belgorod.

Вибухи в Бєлгороді: у кремлі пригрозили Україні та чомусь згадали про переговори

У російському місті Бєлгород у ніч проти 3 липня прогриміли «хлопки». Після цього у вищих політичних колах росії почалася істерика, яка спричинила безпідставні звинувачення на адресу України

Прессекретарка МЗС росії Марія Захарова прокоментувала вибухи у Бєлгороді, повідомляються російські ЗМІ. Вона заявила, що буцімто Київ та якісь «західні куратори» влаштували провокації на території росії, передає 24 канал.

Представник путін дмитро пєсков чомусь заговорив про мирні переговори.

Захарова відкрито пригрозила Україні та колективному Заходу відповіддю, якщо провокації на території Росії продовжаться. Враховуючи, що Росія сама влаштовує провокації, то від окупантів можна чекати будь-чого.

Тему вибухів у Бєлгороді не обійшов прессекретар володимира путіна – дмитро пєсков. Представник путіна чомусь заговорив про мирні переговори.

Він вважає, що Київ повинен «зрозуміти» умови росії. Пєсков цинічно додав, що Україна має погодитися на них та сісти за стіл переговорів і зафіксувати документ.  

Також речник путіна чомусь заговорив про здоровий глузд на Заході, мовляв, якщо він візьме гору, то переговори щодо України відновляться. Він звинувачує країни Заходу в тому, що вони не керуються своїми інтересами, а сповідують політику колективного Заходу.

Нагадаємо, близько 3 ночі у російському Бєлгороді пролунали вибухи. Також у ніч проти 3 липня вибухи лунали в російському місті Курськ. Російська влада заявила, що загинули 3 людини, ще 4 – постраждали. Що стало причиною вибухів – невідомо.

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel