Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Оточення путіна регулярно перевіряють на віруси та глисти

Уявіть, скільки калу мали здати ці дідусі, щоб посидіти поруч із кремлівським сатаною...

Фото із сайту Youtube.com.

Оточення путіна регулярно перевіряють на віруси та глисти

А перед зустріччю із кремлівським карликом відправляють на карантин

Президент росії володимир путін панічно боїться підхопити якусь хворобу. Тому всі люди, які повинні зустрітися з кремлівським диктатором, мусять пройти двотижневий карантин, а також здати аналізи на коронавірус, стафілокок та глисти.

Зокрема, в ізоляції регулярно сидять пілоти, стюардеси та медики. Зауважте, що путін уже зробив собі 4 щеплення проти коронавірусу, однак навіть це не врятувало його від фобії. Про це повідомляє 24tv.ua з посиланням на bbc.com.

Зокрема, ветеран афганської війни генерал Ахат Юлашев розповів, що 9 травня тиснув руку кремлівському диктатору на параді на Червоній площі. Заради цієї зустрічі 94-річний чоловік провів 2 тижні на карантині. До москви він приїхав 23 квітня.

Генерала зустріли «з усіма почестями та поселили у розкішному московському готелі». Юлашев зауважив, що там його повністю забезпечували. Він був одним із приблизно 400 людей, які з 24 по 9 травня перебували на карантині в москві заради того, щоб потиснути руку або просто наблизитися до путіна.

Усі вони жили доволі непогано: карантин проходив у двох готелях у центрі російської столиці – п’ятизірковому «Золотому кільці» та чотиризірковому «Президент-готелі».

владімір путін уже зробив собі 4 щеплення проти коронавірусу.

Після того, як путін розпочав війну в Україні, він почав частіше переїжджати з резиденції до резиденції. Тому весь обслуговчий персонал та інше оточення, продовжують сидіти на карантині, однак тепер у різних точках росії.

За відкритими даними, кремль витратив на таку забаганку путіна 1,5 мільярда рублів, ще не менше 1,7 мільярда обсерватори отримали у вигляді субсидій.

Ізраїльський анестезіолог Михайло Фремдерман, який до 2014 року працював у росії, зазначив, що це безпрецедентні заходи. Однак щодо них неможливо зробити висновок про те, чи є у Путіна проблеми зі здоров’ям, адже це радше перестраховка або «зоряна хвороба».

Завідувач відділення анестезіології та реанімації в американській клініці Tufts Medical Center Костянтин Балонов вважає, що подібні карантинні заходи так само ірраціональні, як і патологічна ненависть диктатора до опозиціонерів. На його думку, медики у кремлі просто бояться можливих репресій і перестраховуються.

«Сидіти в карантині та здавати численні аналізи – з медичного погляду це параноя чи реальний страх. «Справа лікарів» може дуже швидко стати новою реальністю», – додав Балонов.

Читайте також на volyn.com.ua: «Волинський чернець воює на передовій​».

Telegram Channel