Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
«Ти тероризуєш моїх рідних, оббріхуєш мене», – ексдружина Остапчука відреагувала на його скандальні заяви

Олена Войченко впевнена, що її колишній чоловік піариться на темі їхнього розлучення.

Фото Zaxid.net.

«Ти тероризуєш моїх рідних, оббріхуєш мене», – ексдружина Остапчука відреагувала на його скандальні заяви

Між ведучим Володимиром Остапчуком і його колишньою дружиною Оленою Войченко знову розгорівся конфлікт

Нещодавно Олена дала інтерв'ю журналістці Аліні Доротюк, яке й стало причиною нового скандалу. Остапчук розповів, що у Войченко є проблеми з законом у США, а її брат – бандит, передає 24 канал.

За словами Володимира, брат Олени був одним з організаторів кримінальної банди в Умані, а сама Олена з батьками переховувала його. Та жінка розповіла свою версію, звинувативши Остапчука у перекручуванні фактів.

Я глибоко обурена і засмучена тим, що ти тероризуєш моїх рідних, оббріхуєш їх і мене.

Олена заявила, що колишній чоловік оббрехав її та її сім'ю. Вона зауважила, що Остапчук згадав про її брата-бандита, але забув уточнити, що не спілкується з ним вже 10 років. Жінка впевнена, що Володимир продовжує піаритися на темі їхнього розлучення та дітей. Тому вона попросила негайно припинити брехати про неї та її родину, не розпочинати нових скандалів.

«Я глибоко обурена і засмучена тим, що ти тероризуєш моїх рідних, оббріхуєш їх і мене. Я вимагаю це припинити. А також знову здивована тим, настільки низько ти падаєш. І я вкотре прошу, вже навіть вимагаю – припинити піаритися на темі розлучення і дітей», – наголосила Войченко.

Останні новини: 

Усі новини російсько-української війни – тут.

Telegram Channel