Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Чи наважиться лукашенко напасти на територію Волинської та Рівненської областей: думка експерта

Вистоїмо!

Фото pravda.com.ua.

Чи наважиться лукашенко напасти на територію Волинської та Рівненської областей: думка експерта

Військовий експерт вважає, що заходи на кордоні білорусі та України із застосуванням 7 батальйонно-тактичних груп є демонстраційними діями для відволікання сил оборони України

Сил та засобів білоруської армії нараз недостатньо для проведення масштабної військової операції, білорусь проводить на кордоні з Україною демонстраційні дії.

Про це повідомив військовий експерт Владислав Селезньов в ефірі інформаційного телемарафону, передає УНІАН.

Того комплекту сил та засобів, який має лукашенківська армія, недостатньо для того, щоб проводити масштабну військову операцію.

«Що стосується Білорусі, Лукашенко, як вірний сателіт Путіна, буде робити все, щоб сподобатися очільнику Кремля. Ті заходи, які відбуваються нині у прикордонні між Білоруссю та Україною із застосуванням 7 батальйонно-тактичних груп, це певною мірою демонстраційні дії для того, щоб відволікати сили оборони України від перекидання на більш важливі ділянки фронту», - сказав Селезньов.

За словами експерта, наявних у білоруської армії сил та засобів недостатньо для проведення масштабної військової операції.

«Чи спроможеться Лукашенко сунути власну армію на територію Волинської, Рівненської, Житомирської областей чи Київщини – питання відкрите. Посилаючись на очільника ГУР Кирила Буданова – той впевнений, що найближчим часом атаки з боку Білорусі не буде. Того комплекту сил та засобів, який має лукашенківська армія, недостатньо для того, щоб проводити масштабну військову операцію», - зазначив Селезньов.

Останні новини: 

Усі новини російсько-української війни – тут.

Telegram Channel