Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Мати пішла по ягоди, а батько насварив: на Рівненщині зник 7-річний хлопчик

Проблема - в батьках.

Фото: .24tv.

Мати пішла по ягоди, а батько насварив: на Рівненщині зник 7-річний хлопчик

На щастя, працівникам поліції вдалося розшукати дитину

Коли вчора, четвертого липня, самостійні пошуки сина не дали результатів, батько звернувся о 23:15 на спецлінію 102.  Працівникам поліції відділення №2 (смт Зарічне) знадобилося менше години, аби встановити місце перебування семирічного жителя села Локниця, повідомляють у Відділі комунікації поліції Рівненської області.

На розшук малолітнього негайно орієнтували особовий склад Зарічненського відділення і поліцейських ювенальної превенції.

Наразі вирішується питання про притягнення батьків семирічного хлопчика до адмінвідповідальності за неналежне виконання батьківських обов’язків.

Як з’ясувалося, матір того дня пішла в ліс збирати ягоди, а трьох дітей залишила на бабусю. Двох братів згодом забрав батько, який проживає окремо від дружини і дітей. Коли хлопці пішли до ставка — чоловік насварив їх. Семирічний повернувся додому за місцем проживання, де заховався у підсобному приміщенні. Там його і виявили поліцейські.

Працівники поліції звертаються до батьків бути стриманими у своїх емоціях по відношенню до дітей, а особливо малолітніх. Не вирішуйте конфлікти на підвищених тонах і в образливому тоні. Пам’ятайте, що дитина потребує уваги, турботи та любові в будь-якому віці.   

Наразі вирішується питання про притягнення батьків семирічного хлопчика до адмінвідповідальності за неналежне виконання батьківських обов’язків. Відомо, що сім’я перебуває на обліку як така, що опинилася в складних життєвих обставинах.  

Читайте також: На голову Рівненської облради прихильники московської церкви поскаржилися в Генпрокуратуру.

Telegram Channel