Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
У громаді на Волині планують виділити декілька мільйонів гривень на облаштування укриттів у навчальних закладах

Безпека - понад усе.

Фото: Факти.

У громаді на Волині планують виділити декілька мільйонів гривень на облаштування укриттів у навчальних закладах

6 липня міський голова Ігор Пальонка провів позачергове засідання виконавчого комітету Володимирської  міської ради, на порядок денний якого було винесено десять питань

Розпочали засідання із внесення змін та доповнень до рішення міської ради «Про затвердження програми матеріально-технічного забезпечення військових частин Володимир-Волинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, проведення заходів територіальної оборони та комплектування військових частин, мобілізаційної підготовки і мобілізації в громаді на 2021-2025 роки». Як поінформувала головний спеціаліст відділу з питань правоохоронних органів, оборонної і мобілізаційної роботи, цивільного захисту, надзвичайних ситуацій Ольга Хлопенюк, внесення змін у програму спричинене юридичними аспектами: військова частина набула статусу юридичної особи та розпорядника бюджетних коштів, йдеться на сайті Володимирської міськради.

Серед них – виділення близько 600 тисяч гривень для управління соціальної політики, більше мільйона гривень – для забезпечення харчування військових, які перебувають на лікуванні у ТМО, та понад 7 мільйонів гривень – на облаштування укриттів у закладах дошкільної, загальної, загальної середньої та позашкільної освіти, а також дитячої художньої та музичної шкіл громади.

Про внесення змін та доповнень до Програми підтримки та розвитку надання вторинної медичної допомоги міста на 2019-2022 роки, затвердженої рішенням міської ради від 20.09 2019 №34/7 (зі змінами) проінформувала виконувач обов’язки начальника відділу охорони здоров’я Олена Ткачук.

Далі розглянули внесення змін до бюджету Володимир-Волинської міської територіальної громади на 2022 рік. Серед них – виділення близько 600 тисяч гривень для управління соціальної політики, більше мільйона гривень – для забезпечення харчування військових, які перебувають на лікуванні у ТМО, та понад 7 мільйонів гривень – на облаштування укриттів у закладах дошкільної, загальної, загальної середньої та позашкільної освіти, а також дитячої художньої та музичної шкіл громади. 

Також члени виконкому розглянули питання про надання одноразових грошових допомог членам родин загиблих (померлих) учасників АТО/ООС, про надання одноразової грошової допомоги жителям громади на лікування та про виплату допомоги на поховання. Усі проєкти рішень були підтримані членами виконкому одноголосно.

Читайте також: Луцький центральний пункт допомоги минулого тижня відправив на схід важливі вантажі.

Telegram Channel