Курси НБУ $ 39.43 € 42.85
На Волині нагороди загиблих воїнів вручили їхнім рідним (Фото)

Зворушливі моменти вручення державних відзнак сестрі Андрія Млинара Руслані та дружині Євгена Анталовці Ларисі й сину Олександру.

Фото Ігоря Лісового.

На Волині нагороди загиблих воїнів вручили їхнім рідним (Фото)

Тепер Герої на небесах. Їхні земні нагороди отримали рідні 

Президент України Володимир Зеленський підписав черговий Указ про відзначення військовими нагородами мужніх захисників нашої держави. Серед тих , хто удостоївся відзнак посмертно, є і  представники Нововолинської громади, з якими на Волині попрощалися в березні.

Міський голова Борис Карпус та начальник Другого відділу Володимир-Волинського районного РТЦК та СП Олександр Кондисюк вручили ордени «За мужність» ІІІ ступеня дружині старшого солдата Євгена Анталовці Ларисі та сестрі солдата Андрія Млинаря – Руслані Кожуховській.

Президент України Володимир Зеленський підписав черговий Указ про відзначення військовими нагородами мужніх захисників нашої держави 

Нововолинець Євген Анталовці – був майстровитим чоловіком, користувався авторитетом у робітничих колективах, де працював до війни. А військовий досвід здобув ще у зоні АТО. У перші дні повномасштабного вторгнення патріот країни, люблячий син, тато, чоловік добровільно став на захист рубежів України. Прощання з мужнім захисником відбулося у Свято-Михайлівському храмі в кінці березня.

 

Уродженець села Турівка Устилузької громади  Андрій Млинар у боротьбі з ненависним ворогом встиг проявити безстрашність та витримку. Здобувши фах тракториста в Оваднівському профтехучилищі, працював у сільгосппідприємстві. Потім проживав у шахтарському місті, де мешкала його сестра Руслана з сімєю. Дуже любив двох своїх племінників. З 2014 року пішов боронити нашу землю. Згодом як контрактник продовжив боротьбу з окупантом. Шоферував у медсанчастині. Загинув як Герой. 

Роксолана ВИШНЕВИЧ.

 

Читайте також: «Донька загиблого офіцера збирає гроші для ЗСУ (Відео)»

Реклама Google

Telegram Channel