Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
На «Варшавській» трасі в Ковелі залатали ями

Відновлено дорожнє покриття на мостовому переході через річку Турія та підходах до нього.

Фото Служба автомобільних доріг Волинської області.

На «Варшавській» трасі в Ковелі залатали ями

Сьогодні автомобільна дорога М-07 Київ – Ковель – Ягодин (на м.Люблін) є однією з українських «доріг життя». Вона надзвичайно важлива для життєдіяльності не лише Волині, а й усієї країни, нею проходять основні обсяги товарів та гуманітарних вантажів

Тому продовжуємо прикладати максимум зусиль задля забезпечення безпечних умов руху та підвищення пропускної спроможності цієї транспортної артерії, інформують в Службі автомобільних доріг Волині.

 

 «Кілька днів тому ми повідомляли про завершення робіт з відновлення дорожнього покриття на двох мостових переходах через річку Західний Буг, що розташовані на під’їзді до ПП «Ягодин – Дорогуськ».

Відновлено дорожнє покриття на мостовому переході через річку Турія та підходах до нього.

 

 Сьогодні звітуємо про ремонт ще понад 2800 м2 дорожнього покриття «варшавської» траси на ділянці, що пролягає містом залізничників Ковелем. Зокрема, відновлено дорожнє покриття на мостовому переході через річку Турія та підходах до нього, а також на ураженому деформаціями відтинку цього шляху поблизу примикання до нього автодороги Р-15 Ковель – Володимир-Волинський – Червоноград – Жовква.

 

 Дорожники спершу відфрезерували зношене дорожнє покриття, а згодом уклали асфальт. Асфальтували в нічну пору доби, аби анітрохи не перешкоджати безперебійному руху транспорту.

Роботи проведено субпідрядним підприємством ТОВ «ПБС».

 

 З нетерпінням чекаємо нашої Перемоги, щоб втілити у життя нереалізовані через війну цьогорічні наші плани з масштабного відновлення міжнародного автошляху М-07 на ділянці Ковель – ПП «Ягодин», - йдеться у повідомленні.

Реклама Google

Telegram Channel