Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Як у Луцьку презентували довгоочікувану марку «Доброго вечора, ми з України» (Фото)

Марку, казали люди, які стояли в черзі, вони купували задля пам'яті про цю жахливу війну.

Волинь-нова

Як у Луцьку презентували довгоочікувану марку «Доброго вечора, ми з України» (Фото)

Раніше повідомлялося, що її вводять в обіг саме 28 липня. Марок із трактором буде 5 млн екземплярів, проте діятимуть обмеження на продаж

У Луцьку довгоочікувану марку «Доброго вечора, ми з України» презентували на території установи, що певним чином символізує протистояння українців російській злочинній орді, – у Волинському регіональному музеї українського війська та військової техніки.

Марку назвали відомою фразою: це неофіційне привітання в Україні, що стало популярним після російського вторгнення.
 

 Урочистість проводив директор Волинського регіонального відділення Укрпошти Іван Люсак. На захід також прибули голови Волинської військової адміністрації Юрій Погуляйко та обласної ради Григорій Недопад, від Луцької міськради - секретар Юрій Безпятко. Окрім представників влади й преси сюди прийшло близько пів сотні людей, які хотіли придбати марки.

Кожен, хто виступав, вітав присутніх з Днем Державності. Зокрема, директор Волинського регіонального відділення Укрпошти Іван Люсак, презентуючи альбом з маркою, зауважив, що сьогодні вона працює на Україну: «Сьогодні марки купують волонтери, благодійники та уряди за кордоном, щоб передати кошти на армію».

Директор Волинського регіонального відділення Укрпошти Іван Люсак, презентуючи альбом з маркою, зауважив, що сьогодні вона працює на Україну: «Сьогодні марки купують волонтери, благодійники та уряди за кордоном, щоб передати кошти на армію».

 

 

Іван Люсак також розповів, що спецпогашення марок (що надає їм особливої цінності) сьогодні відбулося в усіх областях України. Замість окупованих - марки презентували у столиці.

Вартість однієї 18 гривень. 

Погашення відбулося спеціальним календарним штемпелем. На першій марці його провів його директор Волинського регіонального відділення Укрпошти Іван Люсак разом з представниками влади, а також, як він зауважив, з представником аграрної армії Юрієм Кучерою від підприємства «Несвіч», що займається ремонтом військової техніки. Цей гість уособлював особливий соціальний прошарок, адже не випадково на нинішній марці зображений трактор: у світі висловлюють шанобу українцям-селянам за їхню самовіддану працю на благо ЗСУ і своєї держави. 

 

Як повідомлялося, 9 червня Укрпошта відкрила голосування за ескіз для нової поштової марки «Доброго вечора, ми з України!». 15 червня оголосили переможця. Ним став ескіз під номером 4 – ілюстрація, на якій зображений трактор, що тягне російський танк. 

Читайте також: ««Наступна «Мрія» називатиметься «Софійка», – голова Волинської ОВА під час погашення нової марки (Фото, відео)»

Реклама Google


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel