Курси НБУ $ 39.64 € 42.30
Відомий Захисник України на фронті зустрів Головнокомандувача на шпальтах «Волині»

Волонтери доставляють «Волинь» на фронт щотижня.

Фото з фейсбук-сторінки Романа Кулика.

Відомий Захисник України на фронті зустрів Головнокомандувача на шпальтах «Волині»

Слово про Головнокомандувача

Командир роти 39-й окремої мотопіхотного батальйону Роман Кулик на своїй сторінці у фейсбуці опублікував фото з газетою «Волинь». На першій сторінці цього номеру – головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний. Про нього військовий сказав кілька слів:

«Як швидко промайнув рік Валерія Залужного на посаді Головнокомандувача. Майже половина цього терміну – в найтяжчі для ЗСУ часи. На початках Великої війни часто думаю, що аби він мав бодай два-три роки умовно спокійної роботи на цій посаді  – ми давали б росіянам ще більшого тягла. Але вже як сталось. Удача, що Головнокомандувач ЗСУ зараз саме він», – написав Роман Кулик. 

Військовий сфотографувався з газетою «Волинь», яку волонтери доставляють щотижня на фронт. 

 Коли головний сержант роти під час тренування одного із взводів на позиції фігачить замітки на полях якоїсь газети. Потім показує мені – а там газета «Волинь» і суцільний Залужний

«Давненьке фото, коли головний сержант роти під час тренування одного із взводів на позиції фігачить замітки на полях якоїсь газети. Потім показує мені – а там газета «Волинь» і суцільний Залужний», – зазначив військовий. 

 

Читайте також:  «Я вже не вірю в нашу перемогу» .

 

Реклама Google

 

Telegram Channel