Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Як купити криптовалюту в Україні швидко та безпечно?

Є три основні причини, через які Ви можете задуматися про інвестування в криптовалюти.

Фото: coin24.com.ua.

Як купити криптовалюту в Україні швидко та безпечно?

Коли справа доходить до купівлі та зберігання криптовалюти — незалежно від того, чи є Ви криптоновичком чи професіоналом у галузі цифрових активів — ця стаття дасть Вам повне уявлення про Ваші можливості. Читайте докладний посібник про те, як купити криптовалюту в Україні

Сьогодні все більше людей купують криптовалюту, ніж будь-коли раніше.

У міру того, як 2010-ті добігали кінця, саме біткоін, а не нафта, золото чи державні облігації, став найприбутковішим активом десятиліття, і багато десятків інших цифрових валют опинилися на вершині.

Є три основні причини, через які Ви можете задуматися про інвестування в криптовалюти:

Недорогі транзакції: можливо, Ви втомилися від існуючої грошової системи і хочете використовувати швидку цифрову альтернативу з низькою комісією. Тисячі ритейлерів почали приймати криптовалюту як платіжний засіб.

Інвестиційний потенціал: можливо, Ви хочете спекулювати, купуючи зараз і продаючи за вищою ціною пізніше.

Інші фінансові послуги: або, можливо, Ви хотіли б використовувати криптовалюту для взаємодії з відкритими фінансовими протоколами, пов'язаними з кредитуванням або заощадженнями, які виключають посередників.

Давайте розглянемо тоді як все-таки придбати криптовалюту в Україні швидко, надійно і за найкращим курсом.

Обмін криптовалют в Україні можна зробити через криптовалютні біржі, онлайн-обмінники, криптомати, а також при особистій зустрічі. Але найшвидшим серед усіх варіантом буде все-таки обмінник. Таких сервісів у мережі дуже багато, але не кожному можна довіряти, адже шахраїв у рази більше, ніж самих сервісів. Проте перевіреним сайтом, з гарною репутацією та численними позитивними відгуками від задоволених клієнтів, є Coin24.com.ua.

 

 Як купить криптовалюту через обмінник Coin24.com.ua?

Спочатку Вам необхідно буде зареєструватися, підтвердити цю дію і далі подати заявку на купівлю/продаж криптовалюти. У заявці Вам потрібно вказати напрямки обміну, тобто Ви міняєте криптовалюту на фіат, або фіат на криптовалюту, а може крипту на крипту. Наприклад, якщо Ви бажаєте купить биткоин приват24, то в одній з колонок калькулятора оберіть криптовалюту, яку хочете купити, а  в іншій - банківську картку, тобто Приват24. Позначте суму транзакції, вкажіть криптогаманець, банківську картку (для безготівкового обміну на фіат) та суму операції. Звірте всі дані та підтвердіть свою заявку. Зарахування коштів або крипти буде виконано через кілька хвилин.

Чому Coin24.com.ua?

Coin24 - це автоматичний сервіс купівлі та продажу криптовалют на території України. А з недавніх пір обмін крипти на готівку став можливим і в Польщі.

Криптообмінник coin24 пропонує для обміну понад 35 найпопулярніших криптовалют за курсами світових криптобірж. Прихованих комісій і додаткових витрат системи тут Ви не знайдете, оскільки все максимально прозоро — калькулятор розраховує транзакції з урахуванням всіх додаткових платежів.

На сайті передбачена партнерська програма та нарахування кешбеку, а також проводяться регулярні програми винагород Bounty, беручи участь у яких можна отримати додатковий дохід.

Дані про Ваші заявки, а також персональні дані, зберігаються у зашифрованому вигляді та не передаються будь-яким третім особам.

Інтуїтивно-зрозумілий інтерфейс та дизайн сайту були розроблені спеціально для клієнтів, щоб у рази спростити для них користування сайтом, зробити процес купівлі та продажу криптовалюти невимушеним.

Якщо у Вас в процесі купівлі/продажу крипти виникатимуть труднощі, Ви можете сміливо звернутися до онлайн-менеджера та технічної підтримки сайту, які з радістю допоможуть Вам.

Telegram Channel