Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Ковелі вирішать проблему постійного підтоплення однієї з вулиць

Роботи почалися.

Фото Ковельської міськради.

У Ковелі вирішать проблему постійного підтоплення однієї з вулиць

Сьогодні міський голова Ігор Чайка та його заступник Віктор Жигаревич побували на вулиці Федьковича. Там ведеться реконструкція системи водовідведення дощових і талих вод

Роботи здійснює ФОП «Тищук Павло Степанович». На них з бюджету громади передбачено 2 мільйони 140 тисяч гривень, йдеться на сайті Ковельської міськради.

«Це важливий для нас об’єкт, адже ми давно обіцяли людям допомогти вирішити проблему підтоплень у цьому мікрорайоні. Неодноразово мешканці приходили до мене на прийом. Місяць тому я їх запевнив, що незабаром на їх вулиці працюватиме техніка. Найближчим часом завершиться будівництво мережі водовідведення, восени буде встановлено КНС. І на Федьковича стане жити комфортніше», – наголошує Ігор Чайка.

Чимало жителів цієї вулиці зійшлось, щоб поспілкуватись з керівниками міста. Вони вдячні, що нарешті цей проєкт, про який вони довго просили, реалізовується. Зокрема, Анастасія Бідюк каже, є надія, що потужні дощі більше не стануть заливати обійстя та не створюватимуть клопотів ні їй, ні її сусідам.

Найближчим часом завершиться будівництво мережі водовідведення, восени буде встановлено КНС. І на Федьковича стане жити комфортніше.

Міський голова додає, що тепер ковельчани, які живуть тут, матимуть можливість підключитися до централізованої системи. А будівництво мереж водовідведення і надалі залишиться одним з пріоритетів для влади.

Читайте також: За пів року бюджет Ковеля виконано на 109%. На що витратять додаткові кошти.

Telegram Channel