Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Маленька українка у день народження отримала найцінніший подарунок від тата-військового (Фото, відео)

Безцінні емоції...

Фото obozrevatel.com.

Маленька українка у день народження отримала найцінніший подарунок від тата-військового (Фото, відео)

Дівчинці на початку серпня виповнилося чотири роки

Її тато, який захищає Батьківщину на фонті, зробив іменинниці найцінніший подарунок – приїхав до неї у день її народження. Зворушливе відео з довгоочікуваної зустрічі розчулило глядачів і стало вірусним у мережі, передає obozrevatel.com.

Відповідний ролик у своєму Instagram оприлюднила мама дівчинки – Валерія Коваленко. Буквально за два дні з моменту публікації його переглянуло понад 206 тисяч інтернет-користувачів, залишивши близько 200 захоплених коментарів.

Чоловік постав перед дочкою у військовій формі, з розкішним букетом ніжних троянд та подарунком.

На відео іменинниця біжить до величезної коробки в пакувальному папері, а потім, стоячи навшпиньки і прикладаючи максимум зусиль, намагається її відкрити.

Коли дитина виявляє, що в коробці знаходиться тато, вона починає живо стрибати і тягнути до нього руки. Чоловік постав перед дочкою у військовій формі, з розкішним букетом ніжних троянд та подарунком. Проте дівчинці, здається, більше не потрібні були іграшки, квіти та інші сюрпризи. Вона міцно притулилася до батька і не могла відірватися від нього.

У багатьох від такої картини на очах проступили сльози. Про це глядачі писали у коментарях під відео.

«Я вся в сльозах, якнайшвидшої нам перемоги», «Яка щаслива мала! До сліз», «Плачу», «Дитині навіть подарунок не потрібен», – залишали коментатори.

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Джерело: .
Telegram Channel