Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
«Ілі руская зємля, ілі вижженая пустиня»: росіяни заявили про готовність підірвати заміновану ЗАЕС

Ситуація загострюється.

Фото: УНН.

«Ілі руская зємля, ілі вижженая пустиня»: росіяни заявили про готовність підірвати заміновану ЗАЕС

Російські окупанти вже відкрито шантажують увесь світ, заявляючи про мінування Запорізької АЕС та готовність її підірвати

У своїй заяві начальник військ радіаційного, хімічного та біологічного захисту зс рф генерал-майор валерій васильєв, який зараз командує гарнізоном ЗАЕС, сказав, що «тут будет или русская земля, или выжженная пустыня», передає УНН.

«Ми замінували усі важливі об'єкти Запорізької атомної станції. І ми не приховуємо цього від ворога. Ми їх попередили. Ворог знає, що станція буде або російською, або нічиєю».

«Як ви знаєте, ми замінували усі важливі об'єкти Запорізької атомної станції. І ми не приховуємо цього від ворога. Ми їх попередили. Ворог знає, що станція буде або російською, або нічиєю. Ми готові до наслідків цього кроку. І ви, воїни-визволителі, маєте розуміти, що іншого в нас немає. І якщо буде найжорсткіший наказ – ми маємо виконати його з честю!» – сказав васильєв своїм солдатам.

Раніше представник пресслужби ГУР МО Андрій Юсов повідомив, що відомство має підтверджену інформацію щодо мінування енергоблоків ЗАЕС російськими військами.

Читайте також: Ризики витоку водню та радіації зберігаються: що відбувається на Запорізькій АЕС.

Telegram Channel