Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
«Реал» Мадрид і без українця Луніна здобув 5-ий Суперкубок УЄФА (Відео)

«Нас не догонять за кількістю трофеїв!»

Фото із сайту uefa.com.

«Реал» Мадрид і без українця Луніна здобув 5-ий Суперкубок УЄФА (Відео)

Вчора пізно ввечері «вершкові» перемогли німецький «Айнтрахт»

Суперкубок УЄФА 2022. «Реал» (Мадрид, Іспанія) -–«Айнтрахт».(Франкфурт-на-Майні, Німеччина) – 2:0 (1:0 – Алаба, 38 хв.; 2:0 – Бензема, 65). 

Стадіон: «Helsinki Olympic Stadium» (Гельсінкі, Фінляндія).

Склад «Реала»: Куртуа, Карвахаль (Рюдігер, 85), Мілітао, Алаба, Ф. Менді, Модрич (Родріго, 66), Каземіро, Кроос (Тчуамені, 85), Вальверде (Камавінга, 76), Бензема, Вінісіус (Себальос, 85).

... Єдиний гольовий момент біля воріт Куртуа відбувся в самому дебюті матчу – Ферлан Менді втратив м'яч на фланзі, швидким пасом був виведений на удар Камада, але бельгієць вкотре продемонстрував, що не збирається поступатися місцем в основі Луніну, відбивши сильний, але безхитрісний низовий удар.

Далі, як зазначає sport.ua, почалося методичне розхитування оборони «Айнтрахта». Надзусиль не прикладалося, але і так було нормально – Модрич і Кроос роздавали паси, Каземіро зачистив центр поля, Вальверде бігав по фланзі, як машина, а Вінісіус і Бензема звично комбінували. І після однієї такої комбінації рахунок міг бути відкритий – удар бразильця Трапп відбити не зумів, але Тута в підкаті хвилин на 20 відстрочив взяття своїх воріт. 

Міг забивати той-таки Вінісіус майже з тої ж позиції, але на цей раз Трапп витягнув м'яч з лівого кута своїх воріт. Та майже відразу після навісу Бензема скинув головою на Каземіро, той – на Алабу, а австрієць з центра воротарського майданчика відправив м'яч в порожню рамку. Все стало ясно – такий «Айнтрахт» міг змінити хід гри тільки завдяки диву.

Але дива не сталося. Нешвидкий темп гри в першому таймі не змінився і в другому. «Реал» всім виглядом показував, хто на полі головний, моментами відверто доводячи гру до піжонства. Могли забивати ще Віінісіус та Каземіро, але першому перешкодив Трапп, а другому – перекладина.

А закрив гру той, хто і мав це зробити. Після пасу Вінісіуса Жуніора Бензема бив, здавалося б, не дуже вдало, але Трапп все ж пропустив удар з лінії штрафного майданчика. Цей гол став для Каріма 324-м у «вершковій» футболці, більше за нього забив за «Реал» тільки Кріштіано Роналдо.

Цей гол став для Каріма 324-м у «вершковій» футболці, більше за нього забив за «Реал» тільки Кріштіано Роналдо.

А пам'ятаєте, як кілька років тому всі дивувалися, чого Бензема стабільно грає за будь-якого тренера (ліричний відступ – може, ми всі даремно ображаємо і Артема Бєсєдіна, який, хтозна, років через 5 стане головною зіркою київського «Динамо» та українського футболу)?

Кінця гри чекали, мабуть, всі, оскільки в матчі все стало ясно задовго до його завершення. «Реал» впевнено здобув свій п'ятий Суперкубок УЄФА!

Читайте також на volyn.com.ua: «Три роки пекла: навіжена легенда МЮ катував свою кохану і викинув оголеною з готелю – буде суд (Фото)».

Telegram Channel