Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
Горохівчани знову відправили на фронт два автомобілі (Фото)

Горохівські волонтери (зліва направо Віталій Гладун, Сергій Шваєвський і Андрій Лебезун); Nissan I Volkswagen Т4 під час освячення.

Фото горохівських волонтерів.

Горохівчани знову відправили на фронт два автомобілі (Фото)

Цього разу волонтери з команди Віталія Гладуна Андрій Лебезун і Сергій Шваєвський  доставили позашляховик Nissan I Volkswagen Т4 у район Бахмута й Краматорська

Дуже потрібні на фронті автівки чоловіки шукають, хто де може. Nissan купили за власні кошти колеги перевізника Юрія Христина –  Василь Іващук, Ігор Федорович, Ігор Семенюк і Віталій Сак. Із початку війни джип добре слугував групі швидкого реагування патрульної поліції і роті охорони. 

– Але зараз він більше потрібний на фронті! - каже Віталій Гладун. «З’їжджені» в ньому деталі на нові замінив Василь Круковський.

Дякуємо за допомогу в придбанні автомобілів для ЗСУ  логістичній фірмі PORJOT, а також l Олександру Янюку,  Олександру  Боярчуку і Олександру Бричуку. 

Потрібну справу горохівчани, як завжди, зробили разом. 

Автівку пофарбували Сергій Шваєвський і Валерій Нечипорук. Своєрідний тест на придатність вона пройшла на станції техобслуговування Михайла Мельника.  
Горохівські волонтери у дорогу вирушають завжди з молитвою. Її та обряд освячення автомобілів звершив декан Горохівського благочиння, настоятель Свято-Вознесенського храму м. Горохів о. Андрій Сидор.

 

Потрібну справу горохівчани, як завжди, зробили разом. Вдячність за неї з гарячих місць передали на рідну Горохівщину  військовослужбовці Олександр Журавель із Горохова і Орест Басюк із Сільця. 

Читайте також: Горохівчанину вдалося в Німеччині зібрати для ЗСУ майже 40 тисяч євро (Фото)

Telegram Channel