Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
У Луцьку сильна злива затопила лікарні, громадські заклади та будинки

Будьте обережні!

Фото ДСНС.

У Луцьку сильна злива затопила лікарні, громадські заклади та будинки

12 серпня через несприятливі погодні умови, що спостерігалися на території Волинської області, рятувальники здійснили 12 виїздів для відкачування дощової води з підтоплених територій та будівель

Допомоги рятувальників з відкачуання води вимагала ситуація, що склалася в обласному центрі: там працювали рятувальники 25 та 1 ДПРЧ та бійці Аварійно-рятувальної частини загону спецпризначення.

Удень на вулиці Лесі Українки працівники 25 ДПРЧ відкачали близько 20 кубометрів води з підвального приміщення, у якому розташована піцерія.

Удень на вулиці Лесі Українки працівники 25 ДПРЧ відкачали близько 20 кубометрів води з підвального приміщення, у якому розташована піцерія. Увечері, коли дощ посилився, рятувальники 25 ДПРЧ працювали на території пологового будинку, перинатального центру та в приміщенні Укртелекому на проспекті В. Мойсея, де потоки дощової води підтопили підвальні приміщення.

Рятувальники Аварійно-рятувальної частини відпомповували воду з підвалу друкарні на проспекті Волі в обласному центрі, а ввечері - з житлових будівель на вулиці Підгаєцькій.

Рятувальники 1 ДПРЧ відбирали воду, що залила електропідстанцію на території міської лікарні, а також приватні будівлі та прибудинкові території на вулицях Верещагіна, Дорошенка й на проспекті Перемоги.

На території області допомоги рятувальників потребували мешканці села Зміїнець Луцького району: там з підвалу будівлі відпомповували дощову воду рятувальники 2 ДПРЧ м. Луцька. А в смт Маневичі рятувальники 13 ДПРЧ відкачали понад 160 кубометрів дощової води з підвальних приміщень та прибудинкових територій на вулиці Ринковій.

За повідомленням гідрометцентру, 13 серпня на Волині й надалі спостігатимуться дощі з грозами, місцями град. Тож, закликаємо громадян бути обережними й зважати на погоду. Зокрема рекомендуємо водіям та пішоходам оминати ділянки вулиць у місцях, що зазнають підтоплень під час інтенсивних опадів. Дотримуйтесь правил безпеки під час грози та обмежте тривале перебування на вулиці.

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Telegram Channel