Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Чоловіку, який у Рівному пошматував державний прапор України, повідомили про підозру (Фото)

Триває слідство.

Фото Нацполіція.

Чоловіку, який у Рівному пошматував державний прапор України, повідомили про підозру (Фото)

Жодних пояснень своїм діям чоловік наразі не дає

Сьогодні, 13 серпня, слідчим Рівненського РУП зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 338 Кримінального кодексу України. 

34-річний рівнянин зняв прикріплене до будівлі багатоповерхівки дерев’яне руків’я із Державним Прапором України, та, переламавши його на дві частини, зірвав полотно.

Досудовим розслідуванням встановлено, що близько 18:15 вчора, 12 серпня, 34-річний рівнянин на вулиці Князя Романа, застосовуючи силу, зняв прикріплене до будівлі багатоповерхівки дерев’яне руків’я із Державним Прапором України, та, переламавши його на дві частини, зірвав полотно. Потім у присутності перехожих, демонстративно кинув його на землю та почав топтати і витирати об нього ноги, виявляючи власне зневажливе ставлення до Державного символу України. Після вчиненого чоловік із місця події зник, однак патрульні поліцейські розшукали його неподалік. За зовнішніми ознаками він перебував  у стані алкогольного сп’яніння, однак від відповідного огляду відмовився.

Слідчі затримали жителя обласного центру у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ІТТ. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

За скоєне йому може загрожувати до трьох років позбавлення волі.

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Джерело: Пресслужба Рівненської обласної прокуратури.
Telegram Channel