Курси НБУ $ 39.62 € 42.75
Як відбувалася подорож волинських отаманів на схід України (Відео з передової)

Команда «Вілії» біля танка-пам’ятника героїчно загиблим українським танкістам, що встановлений між селищами Первомайське і Піски поблизу Донецька. Традиційно тут на розбиту броню Т-64Б1В кладуть цигарки і ставлять чарки з горілкою – «для хлопців».

Фото Михайла УХМАНА.

Як відбувалася подорож волинських отаманів на схід України (Відео з передової)

Коли в твоїй країні тривають бойові дії з російським окупантом – захищати її, повинні не тільки військові. Кожен, хто проживає в Україні, повинен мати свій фронт боротьби

«Країна – це твій дім. Якщо в ньому проблеми, всі разом вирішують їх, інакше – комусь не місце в цьому домі...

Волинські отамани – це представники компанії «Вілія» під керівництвом – Євген Дудка. З початку повномасштабного російського вторгнення, вони постійно підтримують наших воїнів на різних напрямках. Допомагаючи таким чином, знищувати московську нечисть.

Більшість їхніх поїздок на передову, залишаються поза камерою. Хоча на фронт передається величезна кількість допомоги.

Читайте також на volyn.com.ua: «Як волинські аграрії на лінії фронту зустріли бойових волинських «гномів», або «Ласкаво просимо на… передову!» (Фото)​».

На цей раз, мені вдалося переконати благодійників з Волині, що добро має бути з обличчям. Як мінімум – це дозволить залучати до боротьби з агресором, ще ширші верстви населення. Тим більше, що допомога Збройним Силам України, справді потрібна.

Волинські отамани – це представники компанії «Вілія» під керівництвом – Євген Дудка. З початку повномасштабного російського вторгнення, вони постійно підтримують наших воїнів на різних напрямках.

Від українських воїнів, які воють на північному і східному напрямках, дякуємо «Волинь-зерно-продукт» за величезну допомогу у боротьбі за Незалежність України!»

Михайло УХМАН, воїн ЗСУ, журналіст, військовий кореспондент, кінорежисер.

Дивимось «Подорож волинських отаманів на схід України:

Читайте також на volyn.com.ua: «Волинським воїнам-«гномам» на передовій допомагають навіть… їжаки (Фото, відео)​».

Реклама Google


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel