Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
П’ятьом сім’ям на Волині прийшли сумні звістки з фронту

Вічна пам’ять Героям...

Фото: Укрмедіа.

П’ятьом сім’ям на Волині прийшли сумні звістки з фронту

Загиблі - із Камінь-Каширського району

«Бракує слів... Небо важке та сіре. І справа зовсім не в погоді. В одну мить осиротіли п'ятеро родин, отримавши сумні звістки з фронту. Мужні воїни-земляки до останнього захищали Україну. В районі – тижнева жалоба. Вічна шана полеглим Героям! Нехай Бог дає сили рідним пережити біль утрат», - пише на своїй сторінці у Фейсбуці голова Камінь-Каширської РДА Ольга Ващук.

В опублікованому на сайті РДА розпорядженні йдеться: «Українські воїни повертають життя, звільняючи окуповані території. Натомість часто заради цього жертвують власними. На жаль, така доля спіткала ще п'ятьох жителів Камінь-Каширського району: Бурдака Віктора Івановича, Бурдака Сергія Володимировича із села Седлище, Ланевича Андрія Володимировича, Михальчука Андрія Миколайовича, Стефанюка Сергія Іларіоновича із селища Любешів». 

В районі – тижнева жалоба.

Також очільниця району повідомляє про ситуацію на кордоні району з білоруссю: «Прикордонники та військовослужбовці цілодобово тримають стрій, а, отже, все під контролем. Уздовж лінії розмежування та на теренах району в цілому зберігається спокійна ситуація».

Пам'ятаємо, якою ціною здобувається мирне небо.

Читайте також: Знову трагічна звістка: на війні загинув стрілець Волині (Фото).

Реклама Google

Telegram Channel