Курси НБУ $ 39.43 € 42.85
«Не психуй»: Арестович знайшов собі заміну на Волині (Відео)

«Заспокойся!»

Скриншот із соцмереж.

«Не психуй»: Арестович знайшов собі заміну на Волині (Відео)

Трирічний волинянин зумів заспокоїти українців краще, ніж знаменитий радник Офісу Президента України

«Не психуй!» - відео з таким хештегом заполонило Інтернет. А почалося все з трирічного хлопчика з Волині. Ролик, де він розсипав борошно, а потім почав заспокоювати маму, поширила в тік-тоці подруга родини. Відео стало вірусним і за кілька тижнів набрало 8 мільйонів переглядів та тисячі коментарів, йдеться в ТСН.

Того дня, розповідає мама Назарка, вона готувала млинці, а потім син прийшов допомагати. Замурзаного Назара та кухню в борошні зняла для чоловіка, який зараз на фронті. «Показати, шо Назар вчергове тут уміє робити, і просто похвалилася кумі», - розповідає мама хлопчика Ольга.

Олексій Арестович, який славиться своїми заспокоюванями, поширив це відео на своїй сторінці, підписав коротко: «А ось і зміна».

Юля, донька подруги, захопилася побаченим і виклала відео в інтернет, а на ранок не повірили очам. «Коли ми прокинулися, воно почало дуже різко набирати, 13000 переглядів, 14... Тисячі просто росли», - каже Юлія.

Зараз уже більше восьми мільйонів переглядів і цифра продовжує зростати. А Мережу тим часом заполонили меми з хештегом «не психуй», що стосуються і домашніх улюбленців, і стосунків у родині.

Під відео Назарка понад вісім тисяч коментарів. Дописувачі стверджують, що цей ролик для них як заспокійливе. Навіть Олексій Арестович, який славиться своїми заспокоюванями, поширив це відео на своїй сторінці, підписав коротко: «А ось і зміна».

Що Назар здобуде таку славу його родина і не сподівалися. Тепер, сміються, словами хлопця, заспокоюють і себе, і родичів. Назарко ж не обіцяє припинити бешкетувати, але все тепер може обіграти фірмовим: «Не психуй!».

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel