Курси НБУ $ 39.58 € 42.85
Повчальна історія про чоловіка, який... «десять років жив у пеклі»

Та й про крила він загнув, дійсно. Крил не було. А зараз – є.

Фото із сайту abrakadabra.fun.

Повчальна історія про чоловіка, який... «десять років жив у пеклі»

Психологія взаємин...

Одного разу він зрозумів, що у нього проблеми з дружиною. Йому підказав це фахівець...

Варто було затриматися на пів години – вона дзвонила. Вона спонукала ходити у спортзал. Вона змушувала їсти ту їжу, яка, на її думку, була корисною. Ну, не те щоб змушувала, але готувала так. І переконала чоловіка кинути курити. І зустрічей із друзями не схвалювала: друзі любили випити, а дружині це не подобалося… Загалом багато принижень доводилося терпіти цьому чоловікові... Але він зрозумів існування проблем тільки тоді, коли йому очі відкрив фахівець. І усвідомив, що десять років жив у пеклі. У в’язниці. І став усе робити на зло дружині. Казав, що вона відірвала йому крила... Він навіть вирішив пожити окремо, на свободі, і фахівець гаряче його підтримав.

Я поцікавилася: 

– Що у вас було, коли ви одружилися?
Чоловік сказав: 

Вона стверджує, що по любові вийшла заміж. А я думаю тепер: зумисно вибрала такого невдаху, щоб ним керувати. 

– Нічого не було. Ні машини, ні квартири не було. Вона стверджує, що по любові вийшла заміж. А я думаю тепер: зумисно вибрала такого невдаху, щоб ним керувати. 
Я запитала знову: 

– А зараз що є? 

– Машина хороша, квартира, дача. Фірма своя і невелике виробництво. Син у перший клас пішов. Ще є снігохід – на ньому здорово кататися в лісі з дружиною і сином у вихідні! Сім’я є, здоров’я, гроші…

– Як же так? Нічого не було, а потім ви зв’язалися з тираном та деспотом – і все з’явилося. І курити кинули, і пити. І живете добре, всі вас поважають… Сім’ї, благополуччя, поваги – не було, а тепер є. Домоглися! Досягли!

Читайте також: Історія на вечір: «Завжди будеш чекати…».

Значить, навряд чи вам відірвали крила. А дзвонить – бо турбується. І, якщо щось трапиться, кинеться вас шукати. І знайде! Може, це нав’язлива турбота. Може, непотрібна увага. Тиск, порушення кордонів і взагалі – набридло… Але завжди варто подивитися: що було – і що стало. Перш, ніж лаяти дружину, яка любить і піклується, як уміє...

І чоловік подумав. І сказав, що він любить дружину. І сина любить. А з так званих друзів уже мало хто лишився – хто спився, хто в тюрмі сидить, власне кажучи. І готує дружина смачно. І курити не хочеться зовсім. І вдома дуже добре, якщо чесно. Взагалі добре, що дім є. І дружина є. Що б він робив без дружини? Та й про крила він загнув, дійсно. Крил не було. А зараз – є. 

Дружина і син – два крила. Так рішуче сказав чоловік і пішов додому, тим більше, що дружина… телефонувала вже двічі.

Реклама Google

Джерело: istoriyi.com.
Telegram Channel