Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
«Готовий померти за Україну та справедливість»: британський військовий приїхав воювати

Тейлор каже: українці всюди зустрічають його як рідного.

Фото Суспільного.

«Готовий померти за Україну та справедливість»: британський військовий приїхав воювати

Чоловік ділиться, що готовий боротися за свободу України, за свободу цивілізації

Британський військовий Тейлор приїхав воювати на боці сил оборони України. Легіонер вирушив з Хмельницького на купленому за гроші благодійників джипі на фронт, у харківському напрямку.

Про це Суспільному розповів британський військовий Тейлор.

«Слава Україні! Героям слава!» - так вітається українською професійний військовий з Великобританії, 43-річний легіонер на псевдо Тейлор. Вояк дає своє перше в житті інтерв’ю хмельницьким ЗМІ в волонтерському центрі.

Каже, щоб ще раз показати українцям: їх підтримує весь цивілізований світ. Про себе розповідає: він — суміш різних національностей, в легіон прямує не з ініціативи Британії, а за власним бажанням. Серед військових в Україні знайомих не має, але воювати він вміє та має велику мотивацію.

«Знайомих я не маю, я людина «ззовні» і зв'язків особистих не маю. Що я очікую побачити? Жах. Не очікую нічого доброго, тому що це війна, вмирають невинні діти, жінки та чоловіки. Війна - це завжди жахливо. Я приїхав сюди боротися за свободу України, за свободу цивілізації», — розповідає британський легіонер.

Тейлор каже: у нього є бойова практика. Втім, в яких країнах — інформація не для оприлюднення. Життя військового непередбачуване, але він має сім'ю й дітей.

Тейлор каже: у нього є бойова практика. Втім, в яких країнах — інформація не для оприлюднення. Життя військового непередбачуване, але він має сім'ю й дітей.

«Коли тут почалася війна, я почав думати про це. Мені легше було приймати рішення, коли в мене не було дітей. В мене вже є діти та мені дуже важко пояснити своїм дітям, які плакали й просили не їхати, чому я не зміню свого рішення. Я просто сказав, що чоловік інколи має робити те, що зовсім не хоче, щоб врятувати добро на цьому світі та все людство», — розповідає Тейлор.

Тейлор розповідає: приїхав у Хмельницький на джипі, купленому за гроші людей з усього світу. Позашляховик призначений для фронту, ним і подасться в Харківському напрямку у свій легіон.

 

 

 

Тейлор каже: українці всюди зустрічають його як рідного. Перекладачка Христина розповідає про його зупинку на польській АЗС та зустріч з українськими військовими.

«Він каже: на жаль, я в цьому житті знаю більше про зброю і про те, як з нею поводитися, ніж навіть зі звичайною цивільною машиною. Вони йому допомогли, і він поділився. Розповів, що він приїхав допомагати, захищати справедливість. Вони були дуже вдячні та врешті-решт вони розпрощалися обіймами. Всі одне з одним обіймалися і, як він каже, в житті бувають такі, моменти, які запам'ятаються надовго, і це був один із них, з цих моментів», - каже волонтерка-перекладачка Христина Дубініна.

Читайте також: «ЗСУ демілітаризували вже понад 69 тисяч окупантів: свіжі втрати ворога станом на 27 жовтня»

Реклама Google

Telegram Channel