Курси НБУ $ 39.43 € 42.85
Важка тема: волиньрада просить податкову пояснити їй і бізнесменам «півтора десятка питань»

«Спілкування на підвищених тонах» триває.

Фото з відкритих джерел.

Важка тема: волиньрада просить податкову пояснити їй і бізнесменам «півтора десятка питань»

Раніше депутати хотіли заслухати головного фіскала області на сесії, однак той не прийшов, бо начебто мав багато роботи. Не прийняв він очільників області і в стінах податкової, коли ті (Недопад і Погуляйко) подалися через дорогу на розмову

В основу інформаційного запиту внесено близько півтора десятка питань, які систематизовано і узагальнено на підставі звернень представників бізнесових кіл до робочої групи з питань, що виникають у сфері діяльності податкових органів в області. Як йдеться на фейсбук-сторінці Волинської облради, депутатський корпус звернувся за «роз’ясненнями».

Депутати зазначають, що покладалися на запевнення виконувача обов’язки керівника ДПС у Волинській області про відкритість роботи фіскального органу та його орієнтованість на партнерські стосунки з представниками бізнесу. У цьому Сергій Лисеюк переконував обранців громади під час їхнього візиту «з перешкодами» до офісу податкової служби.

Зважаючи також і на суспільний резонанс проблематики, обласний депутатський корпус сподівається, що відповідь на запитувану інформацію надійде не лише у Волиньраду, а й буде розміщена на публічних ресурсах Головного управління ДПС у Волинській області, де з роз’ясненнями зможуть ознайомитися і підприємці.

Нагадаємо, «Обранці волинської громади хочуть позбутися головного податківця краю через конфлікт інтересів»

«Недопад і Погуляйко, яких із депутатами не пустили в податкову, поскаржаться державній владі (Фото)»

Реклама Google

Telegram Channel