Курси НБУ $ 39.72 € 42.81
У Генштабі назвали причину частих оголошень повітряної тривоги

Вистоїмо!

Фото voladm.gov.ua.

У Генштабі назвали причину частих оголошень повітряної тривоги

Літаки повітряно-космічних сил збройних сил Російської Федерації майже щоденно здійснюють польоти в повітряному просторі Республіки Білорусь

Один з літаків, який підіймається з аеродрому у Білорусі, є носієм гіперзвукових ракет «Кинджал», що здатні уражати об’єкти на всій території України, щойно він злітає, в Україні оголошують повітряну тривогу.

Літак Міг-31К, який підіймається з аеродрому Мачулищі, є носієм гіперзвукових ракет «Кинджал», що здатні уражати об’єкти на всій території України.

Про це йдеться в оперативній інформації Генерального штабу Збройних сил України щодо російського вторгнення станом на 18:00, оприлюдненій у Facebook.

Нагадується, що Білорусь продовжує підтримувати збройну агресію Російської Федерації проти України, надаючи їй інфраструктуру, територію та повітряний простір. Літаки повітряно-космічних сил збройних сил Російської Федерації майже щоденно здійснюють польоти в повітряному просторі Республіки Білорусь.

«Літак Міг-31К, який підіймається з аеродрому Мачулищі, є носієм гіперзвукових ракет «Кинджал», що здатні уражати об’єкти на всій території України. Саме через це ми вимушені так часто оголошувати повітряну тривогу у всіх областях нашої держави», - зазначили у Генштабі.

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

 

Реклама Google

Telegram Channel