Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Тренер Канади, який увійшов до історії футболу: «Пишаюся тим, що зробили мої гравці» (Відео)

«Мої гравці продемонстрували, що ми тут по праву».

Фото із сайту bukmekerov.net.

Тренер Канади, який увійшов до історії футболу: «Пишаюся тим, що зробили мої гравці» (Відео)

Головний тренер збірної Канади Джон Хердман (на фото) дав оцінку поєдинку зі збірною Бельгії (0:1) у 1-му турі групового турніру чемпіонату світу-2022

«Мої гравці продемонстрували, що ми тут по праву, – заявив після матчу він. – Наші вболівальники також були неймовірними. Їх було небагато, але вони пожвавили стадіон, і ми побачили, що ми – футбольна нація. Мета полягала в тому, щоб грати безстрашно та забити першими. У нас не вийшло, але завдяки нічиєї в іншому матчі доля плей-офф, як і раніше, відкрита.

Я справді пишаюся тим, що мої гравці зробили. Ми маємо триматися разом і вірити в успіх. Щодо пенальті, то ми сподівалися на перший гол Канади. Я пишаюся Альфонсо, він взяв відповідальність, а цього першого гола чекала вся країна. Я пишаюся його мужністю. Це був не його вечір, але Куртуа теж добрий воротар», – заявив Хердман.

Я справді пишаюся тим, що мої гравці зробили.

До речі, Джон Хердман увійшов до історії футболу як єдиний фахівець, який очолював команди на жіночому та чоловічому мундіалях.

На чемпіонатах світу 2007 та 2011 років Хердман очолював жіночу збірну Нової Зеландії. 2015 року англійський фахівець головним тренером жіночої команди Канади. У 2018 році він очолив Канаду та зумів уперше за 36 років вивести команду у фінальну стадію чемпіонату світу.

У наступному турі ЧС-2022 з футболу національна команда Бельгії зустрінеться з Марокко, а Канада проведе матч із Хорватією.

Читайте також на volyn: «Матч №12: «Червоні дияволи» ледь не обламались об «кленових» (Відео)».

Telegram Channel