Курси НБУ $ 39.72 € 42.81
Гороскоп на 2023 рік

Миру нам!

Фото ілюстративне.

Гороскоп на 2023 рік

Володарем прийдешнього року буде Чорний Водяний Кролик. Чого чекати від цієї цікавої тварини? Кому випаде успіх, кохання та кар'єрне зростання, а кому доведеться боротися з проблемами? Можна сказати лише одне: спритність та спонтанність цього покровителя відчують усі знаки зодіаку

Овен (21.03 – 20.04)

Овни прагнутимуть до розширення горизонтів у всіх сферах життя. 2023 рік стане вдалим періодом для здобуття освіти, підвищення кваліфікації та підйому кар'єрними сходами. У фінансовій сфері усе буде стабільно. Представники цього знака отримають можливість для довгострокових вкладень та додаткових заробітків. Ймовірні спалахи необґрунтованої тривожності, які призведуть до втрати сил та енергії. Тож важливо пам'ятати про відпочинок і не проєктувати проблеми на роботі на сім'ю. В особистому житті Овнам потрібно бути більш щирими.

Телець (21.04 – 20.05)

Представникам цього знака важливо грамотно розподіляти свої фінанси та стримувати емоції. 2023 року в життя Тельців повернуться друзі з минулого, які допоможуть вибратися з неприємностей. Фортуна усміхатиметься тим, хто діятиме енергійно. Активність буде корисною і для здоров'я. Слід більше рухатися та не концентруватися на негативі. У сімейному житті уникати конфліктів допоможуть гнучкість та дипломатичність. Наприкінці літа самотні Тельці зустрінуть свою другу половинку.

Близнюки (21.05 – 21.06)

Рік Чорного Кролика приготував Близнюкам багато сюрпризів: незаплановані зустрічі, випробування, професійне зростання та розвиток. З усіма труднощами представники цього знака впораються легко. Однак не обійдеться без заздрісників, які можуть підставити будь-якої миті. На любовному фронті – без Амурів, оскільки Близнюки будуть сфокусовані на інших завданнях. У першій половині року можуть початися проблеми зі здоров’ям, тож необхідно ретельно стежити за харчуванням.

Рак (22.06 – 22.07)

У розмірене життя Раків рік Кролика принесе радикальні зміни. Вони стануть впевненими у собі та вийдуть із зони комфорту, що допоможе досягти успіху. Представники цього знака зможуть змінити своє фінансове становище на краще. В особистому житті ймовірний роман, який кардинально відрізнятиметься від попередніх стосунків. Ракам слід бути уважними до свого здоров'я: вже влітку з’явиться відчуття емоційного спустошення. Не забувайте відпочивати, правильно харчуватися та уникайте стресів.

Лев (23.07 – 23.08)

Леви проявлять себе у 2023 році як ніколи. На них чекає безліч можливостей, зростання доходів та кар'єрний злет. Проте представникам цього знака варто ставити собі не дуже багато завдань та лише ті цілі, що явно досяжні. В особистому житті особливо успішною буде друга половина року. Можлива зустріч із долею, весілля, придбання нерухомості чи переїзд. Однак із витратами варто бути уважними – берегти накопичення та обдумано їх використовувати. Не бійтеся експериментів зі зміною іміджу та стежте за здоров’ям.

Діва (24.08 – 23.09)

Представникам цього знака небажано брати гроші в борг чи кредит. Краще переглянути свої витрати. Кар'єра піде вгору, якщо вони уважно обиратимуть союзників і розвиватимуться. Щоб усе вдалося, Дівам доведеться завзято працювати. Це успішний рік для тих, хто шукає себе, – є ймовірність знайти справу всього життя. Стосунки з партнером будуть відносно спокійними. Для поповнення життєвих сил слід правильно харчуватися та зайнятися спортом.

Терези (24.09 – 23.10)

Не варто ставити перед собою великі цілі, оскільки удача буде не на боці Терезів. Тому представникам цього знака краще зайнятися накопиченням статків та налагодити контакти з близькими людьми. Лише наприкінці року вони зможуть реалізувати свої амбіції, а друзі підтримають і допоможуть. У житті сімейних Терезів можливі непорозуміння, часом навіть виникатимуть думки про розлучення. Проте зірки радять бути стриманими. Енергії у рік Кролика не бракуватиме, тож спробуйте її концентрувати на позитиві.

Скорпіон (21.10 – 22.11)

Скорпіона у 2023 році очікує безліч можливостей. Однак тільки завзятість та наполегливість допоможуть досягти мети. Не варто сумніватися у собі. В особистому житті буде складний період: самотні розчаруються, а сімейним треба стати м'якшими. Скорпіони можуть зіткнутися з емоційним вигоранням. Тож слід знайти баланс між роботою і відпочинком, а також бути більш уважним до себе.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Рік Кролика принесе представникам цього знака безліч знайомств. Однак через їхню довірливість Стрільців можуть втягнути у неприємності, тому варто ретельніше перевіряти інформацію. В особистому житті ймовірна зустріч зі своєю долею, одруження або зміна житла. Але щоб із партнером не було проблем, потрібно стримувати бажання постійно всіх контролювати. Аби досягти успіху на роботі, варто багато часу присвятити навчанню. Щодо здоров'я, слід звернути увагу на щитоподібну залозу.

Козеріг (22.12 – 20.01)

Проблеми зі здоров'ям змотивують Козерогів переглянути свій шалений ритм життя. Представники цього знака усвідомлять, як це – жити без додаткових зобов'язань. Навесні може з'явитися несподіване джерело доходів. Фінансове становище покращиться, якщо відмовитися від роботи з ненадійними людьми і не вступати в суперечки. У рік Кролика Козероги зможуть насолодитися розміреним сімейним життям. Щоправда, дрібних сварок не уникнути, але їх вдасться гідно подолати.

Водолій (21.01 – 20.02)

Про спокійне життя у новому році можна забути. Обставини вимагають від Водоліїв рішучості та змін. З’явиться можливість розпочати новий проєкт чи влаштуватися на більш прибуткову роботу. Тож цей рік має пройти без особливих фінансових труднощів. В особистому житті ймовірна захоплива історія, яка переросте у серйозні стосунки. Водоліям не бракуватиме уваги представників протилежної статі. У 2023 році зірки рекомендують приділити більше часу здоров’ю. Активний відпочинок зовсім не завадить.

Риби (21.02 –20.03)

У 2023 році Риби здійснять велику покупку та зможуть облаштувати своє особисте життя. Неодружені знайдуть свою другу половинку і розпочнуть серйозні стосунки. Друге півріччя для представників цього знака виявиться визначальним: робота дасть плоди, і Риби зможуть покращити матеріальне становище. Всі цілі досягатимуться важким шляхом, але це принесе задоволення. Підтримка рідних та друзів у цей період буде дуже важливою.
За матеріалами afisha.bigmir.net, kf-ks.info.

Читайте також: «Рік Чорного Водяного Кролика: що нам несе 2023-й».

Реклама Google

Telegram Channel