Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

КРІСТІНА ОРБАКАЙТЕ НАГОРОДИТЬ КЛИЧКІВ

На початку вересня Москву на запрошення видавничого дому «Софія» відвідають українські боксери Віталій і Володимир Клички. У видавництві «Софія» недавно вийшла книга братів «Наш фітнес: прості секрети чемпіонів».

На початку вересня Москву на запрошення видавничого дому «Софія» відвідають українські боксери Віталій і Володимир Клички. У видавництві «Софія» недавно вийшла книга братів «Наш фітнес: прості секрети чемпіонів». І 4-5 вересня відбудеться презентація для російських читачів. Окрім традиційного спілкування з журналістами, Віталій і Володимир візьмуть участь у світській вечірці. Там буде представлена виставка фоторобіт Томаса Андреаса. Саме його фотографіями ілюстрована книга братів.
Крім того, передбачається показ колекції чоловічого спортивного і шкіряного одягу «Брати Клички». У ході програми українські боксери одержать премію за видатні результати в спорті й активній пропаганді здорового способу життя з рук Крістіни Орбакайте. А на запрошення партії «Єдність» і особисто Бориса Гризлова українські боксери відвідають дитячий спортивний центр «Динамо», де дадуть показовий урок для вихованців цього центру.

Telegram Channel