Курси НБУ $ 39.30 € 42.31
Був судимий за вбивство у росії: на Волині чоловік убив жінку через ревнощі

Зловмисника покарали.

Фото volynnews.com.

Був судимий за вбивство у росії: на Волині чоловік убив жінку через ревнощі

Зловмисник проведе за ґратами 15 років

Про це стало відомо з вироку Рожищенського районного суду, передає volynnews.com.

Потерпіла отримала закриту черепно-мозкову травму, перелом кісток носа та численні переломи ребер.

Як відомо з матеріалів справи, вбивство трапилося 16 грудня 2021 року. Віталій П. разом із своєю співмешканкою вживали спиртні напої. В цей час між ними виник конфлікт, оскільки обвинувачений ревнував свою жінку. Він тричі вдарив її кулаком в обличчя, а коли жінка впала, почав бити ногами в грудну клітку. Потому взяв гумовий чобіт та наніс ще кілька ударів. Впродовж доби чоловік систематично бив співмешканку.

В результаті побиття потерпіла отримала закриту черепно-мозкову травму, перелом кісток носа та численні переломи ребер. Від отриманих травм жінка померла.

Відзначимо, що обвинувачений у 2015 році був судимий Заокським районним судом Тульської області Російської Федерації за ч. 1 ст. 105 Кримінального кодексу росії до позбавлення волі на 7 років 6 місяців. Ухвалою Любомльського районного суду від 29 травня 2018 року вирок російського суду було приведено у відповідність із законодавством України – вбивцю засудили за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України до позбавлення волі на строк 7 років 6 місяців. 26 травня 2021 року його звільнили умовно-достроково.

Під час розгляду справи про вбивство співмешканки вбивця визнав свою вину частково. Він розповів, що під час конфлікту щодо майна наніс жінці більше десяти ударів руками, ногами та резиновим чоботом в різні частини тіла. Наміру вбивати у нього не було. Просив суд суворо не карати.

Врахувавши всі обставини, суд призначив вбивці покарання у виді 15 років позбавлення волі.

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel