Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Посадовець Підгайцівської сільради передав у Бахмут автомобіль для спецпризначенців

Військові кажуть, що найперша проблема на фронті – відсутність «залізного коня».

Фото: Підгайцівська ТГ.

Посадовець Підгайцівської сільради передав у Бахмут автомобіль для спецпризначенців

Автомобіль Мерседес Віто знайшли у Польщі, волонтер із Липин Дмитро Уринюк його швидко пригнав, пофарбував та підготував для передачі на Схід

Заступник Підгайцівського сільського голови Леонід Гроголь придбав та відправив на фронт ще одне авто. Цього разу  - в Бахмут, для спецпризначенців окремого загону «Любарт».

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці, інформується на сайті Підгайцівської громади.

Запити на автомобілі для військових у зону бойових дій приходять чи не щодня. Один потрібен був у короткі терміни для окремого загону спеціального призначення «Любарт», оскільки із 4 наявних, після обстрілу, вцілів лише один.

«Запити на автомобілі для військових у зону бойових дій приходять чи не щодня. Один потрібен був у короткі терміни для окремого загону спеціального призначення «Любарт», оскільки із 4 наявних, після обстрілу, вцілів лише один.

Нарешті я можу видихнути з полегшенням і сказати, що все гаразд  - куплена автівка вже у Бахмуті», - зазначає посадовець.

Автомобіль Мерседес Віто знайшли у Польщі, волонтер із Липин Дмитро Уринюк його швидко пригнав, пофарбував та підготував для передачі на Схід.

«Військові кажуть, що найперша проблема на фронті – відсутність «залізного коня», бо саме маневреність та швидкість пересування рятує людські життя. Тому, якщо бачите оголошення від волонтерів чи військових про потребу в автомобілі, не ігноруйте і допоможіть зібрати необхідну суму – це найменше, що ми можемо зробити у тилу», - написав Леонід Гроголь.

Близькі військовослужбовців організували збір коштів на ще одну машину для ОЗСП «Любарт». Ціль - 160 000 гривень. Для донатів вони лишили посилання на банку https://send.monobank.ua/jar/2S85H88oyL та номер картки 5375 4112 0274 6520. 

Нагадаємо, нещодавно працівники Підгайцівської сільської ради власним коштом придбали та передали автомобіль військовим 14-ї бригади, ще одне авто голова Підгайцівської сільської ради Юрій Семенюк передав прикордонникам. Навесні заступники Підгайцівського сільського голови Олександр Бляшук та Валентин Приходько придбали бус та передали його військовим із Підгайцівської громади.

Читайте також: «Ситуація на кордоні Волині з білоруссю станом на ранок 25 січня»

Telegram Channel