Курси НБУ $ 39.59 € 42.26

В АБРАМОВИЧА ВІДБЕРУТЬ «ЧЕЛСІ»?

Британська комісія з цінних паперів розпочала розслідування обставин купівлі губернатором Чукотки бізнесменом Романом Абрамовичем англійського футбольного клубу «Челсі». У заяві комісії для Лондонської фондової біржі говориться, що дії комісії спрямовані на виявлення «статусу і приналежності частини пакета акцій компанії, що володіє футбольним клубом, «Chelsea Village» напередодні оголошення заявки про покупку».

Британська комісія з цінних паперів розпочала розслідування обставин купівлі губернатором Чукотки бізнесменом Романом Абрамовичем англійського футбольного клубу «Челсі». У заяві комісії для Лондонської фондової біржі говориться, що дії комісії спрямовані на виявлення «статусу і приналежності частини пакета акцій компанії, що володіє футбольним клубом, «Chelsea Village» напередодні оголошення заявки про покупку». Роман Абрамович на початку липня 2003року купив 51 відсоток акцій «Chelsea Village».
Приводом до розслідування стало одержання комісією інформації про те, що «ринок міг бути введений в оману щодо щирих власників» акціонерного капіталу компанії «Chelsea Village». Тим часом, за свідченням комісії, нинішнє розслідування не стосується безпосередньо угоди і не вплине на терміни її завершення. Розпочате 24 липня розслідування стало другим розглядом, пов’язаним з “Челсі”. Перше, що почалося 8 липня, стосується операцій з акціями компанії напередодні оголошення Абрамовичем про купівлю. Підозра Британської комісія з цінних паперів викликав той факт, що за два з половиною тижні до придбання акції Chelsea піднялися в ціні на 40 відсотків.

Telegram Channel