Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Львівщина зустріне Героя, який помер внаслідок тяжкого поранення (Фото)

Герої не вмирають!

Фото Pixabay.

Львівщина зустріне Героя, який помер внаслідок тяжкого поранення (Фото)

Вдома на нього чекали діти, дружина та родичі

Захищаючи рідну землю від загарбників загинув воїн зі Львівщини Василь Миколайович Летнянчин.

Про це повідомили в Меденицькій селищній раді.

Військовослужбовець Летнянчин Василь Миколайович народився 17 жовтня 1968 року в селі Грушів. Навчався у Грушівській середній школі, а згодом здобув професію у Меденицькому училищі. Після закінчення навчання проходив службу в армії. Згодом одружився і переїхав із сім’єю до села Волоща. Виховав сина Миколу та дочку Софію.

устріч загиблого воїна відбудеться у понеділок, 20 лютого, приблизно об 11:00.

Василь Миколайович пішов захищати Україну з 2014 року, в час проведення АТО/ООС. На початку повномасштабного вторгнення Росії, його призвали до лав Збройних Сил України. Служив воїн у 103-тій окремій бригаді Сил територіальної оборони. Летнянчин Василь був важко ранений біля населеного пункту Піщане Куп'янського району. Після цього його доправили у медичну установу в місті Харкові, однак врятувати його не вдалося. Помер він 15 лютого.

Вдома на нього чекали діти, дружина та родичі.

Зустріч загиблого воїна відбудеться у понеділок, 20 лютого, приблизно об 11:00. Панахиду проведуть в смт Меденичі біля Пам'ятника «Борцям за волю України». Далі кортеж із загиблим буде рухатися маршрутом: с. Ріпчиці — с. Літиня — с. Грушів — с. Волоща.

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel