Курси НБУ $ 39.67 € 42.50
Щоб побороти москалів, до Рівного прибув «Найкраща нишпорка країни» (Відео)

У серіалі «Пес» Михайло Жонін зіграв роль опера Ігоря Гнездилова.

Фото із сайту youtube.com.

Щоб побороти москалів, до Рівного прибув «Найкраща нишпорка країни» (Відео)

Михайло Жонін збирає гроші на дрон для ЗСУ

На благодійний ярмарок у «Злату Плазу» сьогодні завітав український актор театру та кіно Михайло Жонін, зірка телесеріалу «Пес», в якому він грає кумедного капітана Ігора Гніздилова, що вважає себе «найкращою нишпоркою країни». Він завжди потрапляє в якісь незрозумілі ситуації та завжди зриває операції поліції.

Як інформує «Рівне Вечірнє», поспілкуватись з актром у «Злату Плазу» сьогодні прийшли чимало рівнян, з якими він охоче фотографувався та роздавав автографи. Під час благодійного ярмарку продавали патріотичні футболки, шеврони та багато інших цікавих речей.

– Всі виручені кошти будуть спрямовані на купівлю дрону для 3 окремої штурмової бригади, яка боронить нас на сході країни, – повідомив керівник «Злати Плази» Олександр Оверчук.

Усі виручені кошти будуть спрямовані на купівлю дрону для 3 окремої штурмової бригади, яка боронить нас на сході країни.

– Митець почав волонтерити та збирати кошти для потреб військових після повномасштабного вторгнення. У Рівному вже не вперше з цією метою, в планах актора - гастролювати Україною до перемоги. Багато активних рівнян фотографувалися з актором та долучалися до збору коштів на ЗСУ, – сповістив у Фейсбуці перший заступник голови ОДА Сергій Подолін, який також відвідав цей благодійний ярмарок. 

До речі,  «Пес» – російськомовний телесеріал українського виробництва, знятий у жанрі комедійно-пригодницького детективу. Прем'єра телесеріалу відбулася у 2015 році на телеканалі «ICTV» (Україна), пізніше почав транслюватись на каналі «НТВ» (Росія).  З 3 серпня 2021 року на телеканалі «ICTV» телесеріал транслюється у професійному українському дубляжі.

Читайте також на volyn.com.ua: «Поліція Рівненщини встановила обставини викрадення та жорстокого вбивства чоловіка (Фото)».

Реклама Google

Telegram Channel