Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Буданов попередив про вирішальні місяці війни

Кирило Буданов.

Фото: Українська правда.

Буданов попередив про вирішальні місяці війни

Йдеться не лише про Донецьку та Луганську області

Наступні три місяці війни, розпочатої РФ на чолі з диктатором Путіним, на фронті будуть дуже активними і вирішать подальший перебіг подій.

Про це заявив керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов в інтерв'ю Голосу Америки, передає ТСН.

«Вони (бойові дії) будуть доволі активними. Дуже активними, які визначать подальший перебіг подій. Це активні бойові дії… Так, вони будуть. І з їхнього боку намагання, і з нашого боку», - сказав Буданов.

Активні бої очікуються «абсолютно всюди».

Очільник ГУР наголосив, що йдеться не лише про схід (Донецька, Луганська області), а й південь України. За його словами, активні бої очікуються «абсолютно всюди».

Щодо Півночі, то Буданов сказав: «Ви маєте на увазі намагання Росії атакувати Київ? Таких їхніх планів ми не знаємо і жодних реальних ознак цього не існує. Не те що ми їх не знаємо, їх просто не існує. Можливо, коли вони отримують певні поразки, вони будуть шукати швидке рішення, але це буде для них катастрофа. Чергова, така сама приблизно як і була тоді».

Натомість, за даними розвідки, Росія не готова нині до довготривалої війни через обмеженість ресурсів, хоча показово демонструє зворотне.

«Вони всіляко показують, що вони готові там, «війна на десятиліття», але насправді їх ресурси досить обмежені. І в часі і в обсягах. І вони про це чудово знають», -  додав Буданов.

Читайте також: Ситуація на Бахмутському напрямку стає складнішою, - Зеленський.

Реклама Google

Telegram Channel