Курси НБУ $ 39.72 € 42.81
У Луцьку на виставці збирали гроші, щоб допомогти вдовам військових (Фото, відео)

Разом до Перемоги!

Фото volyn.com.ua.

У Луцьку на виставці збирали гроші, щоб допомогти вдовам військових (Фото, відео)

Жінок, які втратили на фронті близьких людей, навчатимуть малювати мандали – духовні символи азіатських культур

1 березня у малій залі луцької Галереї мистецтв відкрили благодійну виставку мандал «Весна...Початок...» художниці Юлії Гринчук, де збирали кошти для арт-терапевтичних занять з вдовами військовослужбовців, які загинули на війні. Цей курс мисткиня планує провести вже в березні у своїй студії «Творці щасливих моментів».

Хочу подарувати крила тим жінкам, які пережили великий біль і змогли підтримати своїх дітей.

За словами авторки, вартість однієї картини стартує від трьох тисяч гривень. Також у продажі є листівки та магніти, прикрашені мандалами. Підтримати українок можна за посиланням. 

«Мандала у моїх малюнках, як і у сакральному мистецтві, означає центр, початок. Кожна крапка на полотні, як усвідомлення перебування в точці «я». Ці символи приносять медитавний спокій та енергію. Про них я дізналася кілька років тому, коли вивчала психологію. Почала їх малювати і багато чого переосмислила. Нині ж за допомогою мистецтва хочу подарувати крила тим жінкам, які пережили великий біль і змогли підтримати своїх дітей. Для цього ми продаємо картини, влаштовуємо аукціони та випромінюємо силу жіночого кола», – розповіла Юлії Гринчук. 

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel