Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
26 нових могил з'явилося на кладовищі «вагнерівців» у Краснодарському краї рф (Відео)

Горіть у пеклі!

Фото t.me/sotaproject / Віталій Вотановський.

26 нових могил з'явилося на кладовищі «вагнерівців» у Краснодарському краї рф (Відео)

У цьому місці поховано 406 найманців

На кладовищі в Краснодарському краї, де ховають «вагнерівців», ліквідованих в Україні, за останній час з'явилися 26 нових могил.

Про це повідомив Telegram-канал SOTA з посиланням на місцевого активіста Віталія Вотановського, передає УНІАН. Останній нарахував на кладовищі вже 406 поховань бойовиків з ПВК «Вагнера». За словами активіста, частині родичів не повідомляють, де закопали тіла окупантів. Тому сім'ї ліквідованих бойовиків шукають їх за фотографіями з кладовища.

Вотановський також зняв ролик з демонстрацією рядів однакових могил. На кожній встановлено дерев'яний хрест з табличкою, на якій написано ім'я окупанта. А на земляних насипах лежать ідентичні вінки в червоно-жовтих кольорах.

28 лютого повідомили, що Росія проводить ротацію найманців на Бахмутському напрямку через величезні втрати. Це вимушений крок, на який довелося піти державі-агресору.

Втрати ПВК «Вагнера» на фронті: актуальна інформація

Ватажок приватної військової компанії Євген Пригожин ще минулого літа почав вербувати ув'язнених на війну проти України. Зеки входили в штурмові групи і ставали «живим м'ясом», яким закидали позиції ЗСУ в районах Соледара і Бахмута. Через таку тактику вагома частина «вагнерівців» були ліквідовані.

Як повідомив проект «ВЧК-ОГПУ», станом на 10 лютого у Пригожина залишалося 5 тисяч зеків. Вербувати нових ув'язнених йому заборонили, тобто «Вагнер» в Росії «злили».

У Міноборони України 28 лютого повідомили, що Росія проводить ротацію найманців на Бахмутському напрямку через величезні втрати. Це вимушений крок, на який довелося піти державі-агресору.

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel