Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
А Ви знаєте офіційне місце, де процвітає гендерна нерівність? (Розумна вікторина)

Поспішайте, бо тепер дорога кожна секунда!

Фотоколаж із сайту volyn.com.ua.

А Ви знаєте офіційне місце, де процвітає гендерна нерівність? (Розумна вікторина)

Додаткове завдання для тих, кому мало тижневого конкурсу «Гранатобуз із секретом»

Щиро дякую усім, хто вимагає ледь не щоденного нашого інтелектуального конкурсу. Це значить, що українці постійно хочуть отримувати нові і нові знання, тобто відкривати нові і нові світи.

То як таку розумну націю може перемогти путін?

То як таку розумну націю може перемогти путін?

«Гарбуз із секретом»-2023: додаткове домашнє завдання № 1

Як відомо, у сильної половини людства на шиї є «адамове яблуко» (пошукайте і бажано поцілуйте-обцілуйте-зацілуйте це ябко). Уявляю, як уже лоскоче Василю, Семену, Сергію чи Сашку!... ;)

Це – кадик, який необхідний, щоб вмістити голосові зв’язки мужика. Багато дослідників еволюції людства вважають, що низький голос для чоловіків природа дала невипадково: коли хижаки чули його, вони приймали чоловіків за великих і небезпечних звірів, тому не нападали на них...

Трохи смішно, хоч нас – тих, хто із борлаком, це невимовно тішить. Невимовно! Тому сьогодні я написав на листочку і заховав місце на планеті Земля, де офіційно існує «чоловіча» мова.

Асоціативний ряд: сонце, сокіл, не сорока, ноги, шпори, пароми, «множте на щиті на три», «стоятиме», хоч і «тезка годинника», візуальний «родич» місця, де лютував стоголовий дядько і діяв улюблений поліцейський радянських жінок...

Що за місце заховане у «Гарбузі із секретом»?

Грицько ГАРБУЗ.

Хто перший по часу відповість (враховуватимемо долі секунди), той і стане переможцем додаткового домашнього завдання № 1. Тож не втрачате дорогоційних миттєвостей!

Відповідь треба надіслати якнайхутчіш тільки у вигляді повідомлення на телеграм-номер Грицька Гарбуза: 093 381 32 45, обов’язково вказати після слова-відповіді у дужках ще й своє ім’я, прізвище і регіон, який представляєте (наприклад: «Байрактар» (Валерій Залужний, Житомирщина)).

Читайте також у нас: «А ниточка з клубка Аріадни привела на... особливе ложе (Розумна вікторина)».

Переможного Вам пошуку!

Реклама Google


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel