Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
На Рівненщині провели в останню дорогу п'ятьох Героїв

Вічна пам’ять Героям...

Фото Рівненської ОВА.

На Рівненщині провели в останню дорогу п'ятьох Героїв

Вони віддали свої життя за Україну

У Здолбунівській громаді попрощалися із двома загиблими захисниками. Юрій Шуляк народився у селі Урвенна на Здолбунівщині. З початком повномасштабного вторгнення Юрій записався до лав тероборони. Допомагав волонтерам, як водій їздив на фронт з передачами для бійців. Воїн загинув 13 березня у лікарні від ран, отриманих внаслідок військових дій під час захисту Батьківщини. Йому назавжди залишиться 42 роки. У чоловіка залишилось дві доньки, дружина, батьки, йдеться на сайті Рівненської ОВА.

Андрій Рощенко народився у Здолбунові. Після повномасштабного вторгнення 24 лютого Андрій був у військкоматі того ж дня. Потрапив до 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади «Едельвейс» командиром кулеметного взводу стрілкового батальйону. У липні став старшим лейтенантом. На жаль, 13 березня під час мінометного обстрілу Андрій Рощенко загинув. Йому було лише 28.

Світла пам’ять Героям! Співчуття рідним і близьким!

Зарічненська громада попрощалася із захисником Олександром Стецівком. Військовий служив сержантом кулеметного відділення взводу вогневої підтримки гірсько-штурмової роти. Олександр захищав країну, боронив рідну територію та воював за майбутнє своєї Батьківщини. На жаль, чоловік загинув 13 березня під час бойових дій з військовими формуваннями рф поблизу населеного пункту Білогорівка Донецької області.

Вараська громада провела в останню дорогу захисника Андрія Мазлая. Він служив молодшим сержантом 355-го навчального механізвоного полку. Чоловік зник безвісти 9 лютого під час виконання бойового завдання біля села Іванівське Донецької області. 7 березня тіло Героя вдалося евакуювати з поля бою. Поховали захисника на кладовищі у селі Стара Рафалівка.

Антонівська громада попрощалася із захисником Іваном Ковеньком. Герой загинув під час виконання бойового завдання в районі Бахмута. Без батька залишилися троє дітей.

Світла пам’ять Героям!

Співчуття рідним і близьким!

Читайте також: Громада Рівненщини назавжди попрощалася з двома загиблими захисниками (Фото).

Telegram Channel