Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Кеш-ігри на GGPokerOK – трафік дисциплін та рекомендації

Недосвідченим гемблерам рекомендовано обрати для себе щось просте і зрозуміле, як от наприклад звичайний Холдем чи Омаху.

Фото GG PokerOK.

Кеш-ігри на GGPokerOK – трафік дисциплін та рекомендації

На початку цього року покерна кімната GGPokerOK побила свій власний рекорд за кеш-трафіком. У період, коли в інших румах спостерігався доволі сильний спад за показниками середньої кількості гравців в онлайні, в мережі GG Network їх число становило 7 600. Наразі пересічний тижневий кеш-трафік сягає 8 400 юзерів.

Про трафік кеш-ігор цієї гемблінгової платформи та про те, які з них краще обрати новачку – далі у цьому матеріалі.

Кеш на GGPokerOK: столи Холдему та Омахи

Безумовно, що найпопулярнішою дисципліною майже у всіх покер-румах є Безлімітний Холдем. Саме ця гра збирає за своїми столами найбільшу кількість трафіку в кімнаті.

Користувачам доступні кеш-столи з Холдему на лімітах від NL 2 (блайнди 0,01$/0,02$) до NL 1 000 (блайнди по 50$/100$). При цьому в іграх з невеликими стартовими внесками завжди трафік значно вищий через більшу кількість рекреаційних гравців.

На ПокерОК завжди можна знайти велику кількість активних сесій з Холдему на мікролімітах.

Якщо розглядати кеш Омахи на GG PokerOK, то тут все залежить від того, який саме формат цієї дисципліни був обраний. Наразі в румі доступні кеш PLO та PLO 5 (п’ятикарткова Омаха). Беручи всім звичний пот-ліміт, варто зазначити, що у найдешевших PL 2 середня кількість активних столів у будь-який час майже завжди однакова (окрім PL 50). У п’ятикарткової Омахи на GGPokerOK спостерігається яскравий контраст між денним і вечірнім трафіком.

Буст-столи Rush&Cash: Holdem та PLO

Швидкий покер Rush&Cash – це кеш-столи з Холдему (NLH) та Омахи (PLO) на лімітах від NL/PL 2 до NL/PL 200. Головною особливістю цього формату є той факт, що при скиданні карт в пас гравець буде швидко пересаджений за інший стіл. Це суттєво змінює весь прицип гри, оскільки стає значно складніше вибудовувати стратегію проти суперників.

Як і на GGPokerOK, так і в інших покер-румах, вміння добре грати за буст-столами вважається мірилом високої професійності. Ті користувачі, які досягають хороших результатів у звичайному кеші на NL 200, можуть з тріском залити весь свій банкрол на NL 25 у швидкому покері. Слід взяти це до уваги, оскільки дисперсія тут може бути значно вищою, а отже ризик даунстріків (смуги невдач) також зростає.

Інші формати PokerOK: кеш Short Deck та AoF

Мабуть більшість покеристів чули про доволі молоду дисципліну під назвою Холдем 6+, або як його ще називають Шорт Дек. З найменування можна здогадатись, що у Short Deck неповна колода карт. На ГГПокерОК максимальна кількість гравців за столами цього формату становить 5 людей. Доступно 9 лімітів від SD 2 до SD 1 000. Кількість активних столів вранці пропорційно менша ніж ввечері. Різниця зменшується при зростанні внесків.

Варто відмітити також і кеш-ігри по AoF (All-in or Fold) з Холдему (від NL 10 до NL 2 000) та Омахи (від PL 20 до PL 1 000). Це формат, де користувач може або запушити, або сфолдити. Трафік AoF на ПокерОК відрізняється в залежності від дисципліни. В Омасі показники дещо схожі на вищезгаданий Шорт Дек, окрім винятку з PL 100. У Холдемі на найнижчому ліміті NL 10 в середньому вдвічі менше гравців ввечері ніж вранці, проте вже на NL 20 все з точністю та навпаки.

Які кеш-ігри слід обирати гравцям-початківцям?

Недосвідченим гемблерам рекомендовано обрати для себе щось просте і зрозуміле, як от наприклад звичайний Холдем чи Омаху. У цих дисциплінах в кеші на PokerOK завжди стабільно високий трафік, а на мікролімітах (від 0,01$/0,02$ до 0,05$/0,10$) можна знайти багато фішів, які мають низький рівень гри, а отже є потенційними донорами для поповнення банкролу.

Цікаво також спробувати AoF для кращого вивчення пуш-фолду. А от із Rush&Cash, Short Deck чи PLO 5 краще не поспішати й попередньо ретельно попрацювати над скілом. Наприклад, той самий Шорт Дек іще погано вивчений, й по ньому практично немає покерної літератури. Однак, якщо гравцю руму GGPokerOK подобається саме цей вид гри, можна почати і з нього.

Джерело: https://cardmates.ua.

Telegram Channel