Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
У Луцьку водій збив 18-річного мотоцикліста, покинув авто й утік

Триває слідство.

Фото volynnews.com.

У Луцьку водій збив 18-річного мотоцикліста, покинув авто й утік

Поліція розшукує керманича, який на проспекті Відродженняу четвер, 30 березня, спричинив аварію. Чоловік залишив автомобіль Hyundai Matrix на місці ДТП. Де він наразі перебуває, невідомо

Як повідомили в прес-службі поліції Волині, водій Hyundai Matrix не надав переваги у русі мотоциклісту та зіткнувся з ним. Внаслідок 18-річний водій двоколісного та його пасажир отримали тілесні ушкодження.

Водій автомобіля залишив своє авто і втік з місця аварії. Наразі поліцейські вже встановили його особу, але де саме перебуває чоловік – невідомо. Станом на 11:00 наступного дня пошуки ще тривають, передає zaxid.net.

Обоє потерпілих на момент надання першої допомоги перебували у стані середньої важкості.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило травми). Санкція статті передбачає мінімум 51 тис. грн штрафу.

Завідувач центральної оперативної диспетчерської екстреної медичної допомоги Станіслав Ліннік повідомив, що обоє потерпілих на момент надання першої допомоги перебували у стані середньої важкості. В них обох діагностували забої, а у водія мотоцикла – також закриту черепно-мозкову травму.

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel