Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Літо з ANEX Tour: Єгипет, Атлантика чи Середземномор'я?

Фото anex-tour.com.ua.

Літо з ANEX Tour: Єгипет, Атлантика чи Середземномор'я?

Скучили за морем? Солоний бриз і шелест хвиль розчиняють психологічну напругу, наповнюють енергією. Обов'язково знайдіть можливість відпочити на морі: вигідні тури з вильотом з Польщі в Єгипет https://anex-tour.com.ua/uk/countries/egypt/from-poland/ доступні для онлайн бронювання. Туреччина, Іспанія, Греція вже в каталозі турагенції ANEX Tour.

Чому популярні путівки до Єгипту, Туреччини, Чорногорії з Польщі від АНЕКС Тур

Немає ризику овербукінгу – це коли туристам переповнені готелі відмовляють у заселенні – онлайн-агрегатори продають путівки із запасом. АНЕКС Тур заздалегідь перевіряє готелі: якість сервісу, комплектація номерів, харчування, концепція.

Кожна путівка на сайті турагенції ANEX Tour – це базис відпустки на море:

  • вирішені питання з перельотом;

  • є груповий трансфер до готелю;

  • відомо, де жити, як харчуватись, який пляж, чи є басейни, дитячий клуб, концепція 16+;

  • кожен турист має страховку та підтримку гіда за кордоном.

Вартість чартерного перельоту на 30-50% дешевше за регулярні рейси, це знижує ціну путівки. На сайті турагенції АНЕКС Тур легко купити онлайн путівку до Єгипту, Албанії чи Іспанії. Туристи самі порівнюють ціни, вибирають курорти та концепцію харчування: готелі все включено, UAI, FB, HB, BB.

Чим приваблюють туристів путівки на відпочинок влітку у Єгипті з вильотом із Польщі

Головний секрет літа в Єгипті: саме влітку вода в Червоному морі повністю очищається від водоростей, стає абсолютно прозорою. Блакитна діра в Дахаб, заповідник Рас-Мохаммед Шарм ель Шейха, живі корали Хургади та Марса Алам вабить шанувальників сноркелінгу та дайвінгу.

Вигідно купувати тур до готелю Єгипту із власним кораловим рифом: економія на щоденних морських екскурсіях суттєва.

Топові домашні рифи готелів Шарм ель Шейха:

  • узбережжя від Рас Гаміла до Рас Насрані, Шарм ель Шейх;

  • північна частина Шарм-ель-Шейх до бухти Муса Бей;

  • коралові сади готелів біля Continental Garden Reef Resort та Faraana Reef Beach.

Влітку путівки до Єгипту з Польщі на 30-40% дешевші за осінній сезон. Гарячі тури до Єгипту з Польщі заощаджують додатково до 20-25% ціни путівки.

Читайте також: «Вигідні тури в Туреччину з вильотом з Польщі та Молдови 2023».

Куди ще на море з Польщі можна вилетіти з турагенцією ANEX Tour

Українські туристи відпочивають в готелях Кіпру, Корфу, Родосу, континентальної частини Греції. Адріатичне море вабить пляжами с Блакитними прапорами у Чорногорії та Албанії. Стабільно в топі Туреччина з концепцією все включено: Анталія, Кемер, Сіде, Аланія.

Читайте також: «Відпочинок у Туреччині: сезон 2022».

В Іспанії основним попитом користується берег Барселони та розташовані поряд Коста Дорада, Коста Брава. Відновили роботу пароми на острови Ібіца та Майорка.

Популярні тури на архіпелаги Атлантичного океану: південний та північний Тенеріфе з чорним вулканічним піском, Острів Мадейра, що потопає в гортензіях. Не мрійте про відпочинок на море, відпочивайте на морі саме зараз. Пакетні тури готові.

Telegram Channel