Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Волинські нацгвардійці відзначили 29-у річницю заснування

Воїни Національної гвардії – у перших рядах захисників України.

Фото Волинська обласна рада.

Волинські нацгвардійці відзначили 29-у річницю заснування

 

 З нагоди створення військового підрозділу Національної гвардії України гвардійців привітати представники обласної, районної та міської влади, священнослужителі, військовослужбовці, ветерани служби, а також керівники складових сил безпеки і оборони України. Від імені Волиньради у заході взяв заступник голови Григорій Пустовіт.

За високий професіоналізм, відданість справі, сумлінне виконання службових обов’язків Григорій Пустовіт нагородив Почесними грамотами обласної ради кращих військовослужбовців військової частини 1141 Національної гвардії України

Про це інформують в обласній раді:

«Наш підрозділ – у постійній бойовій готовності, ми забезпечуємо виконання заходів воєнного стану, здійснюємо охорону важливих об’єктів. Щодня воїни нацгвардії гідно і мужньо борються за незалежність та суверенітет України, виконуючи бойові завдання на передовій. За період українсько-російської війни загинуло 193 військовослужбовці Західного оперативно-територіального об'єднання Національної гвардії України, понад тисяча отримали поранення, 62 зникли безвісти», - зазначив командир частини, підполковник Володимир Олійник. Пам’ять про полеглих Героїв усі присутні вшанували хвилиною мовчання.

 

 Заступник голови Волиньради Григорій Пустовіт передав гвардійцям вітання від депутатів та голови обласної ради Григорія Недопада. «Упродовж майже трьох десятків років існування у волинських нацгвардійців уже склалися традиції несення служби. Це - висока військова та виконавча дисципліна, відмінна фізична форма, вміння бездоганно виконувати поставлені завдання та бути гарантами спокою і захищеності на Волині. Саме ваші військовослужбовці у 2014 одними із перших подивилися в обличчя ворога. Ви і дотепер – у перших рядах захисників України. З такими воїнами Україна точно переможе, ворог буде розбитий, і ми повернемо свої території», - висловив упевненість посадовець.

 

 За високий професіоналізм, відданість справі, сумлінне виконання службових обов’язків Григорій Пустовіт нагородив Почесними грамотами обласної ради кращих військовослужбовців військової частини 1141 Національної гвардії України: майстер-сержанта Станіслава Нестерука, головного сержанта Віталія Голядинця, старшого сержанта Олександра Харковця, молодшого сержанта Ореста Вельгаса, старшого солдата Євгена Ілюшика та солдата Миколу Семенюк».

Telegram Channel