Курси НБУ $ 39.64 € 42.30
Ребров не виділяє Мудрика і прогнозує сьогодні важкий матч із Мальтою

«Ми всі допомагаємо ЗСУ, але зараз футболісти повинні допомагати людям та військовим своїми віддачею і духом на полі».

Фото із сайту uaf.ua.

Ребров не виділяє Мудрика і прогнозує сьогодні важкий матч із Мальтою

Також тренер обіцяє ротацію складу

Вчора головний тренер збірної України Сергій Ребров дав прес-конференцію напередодні матчу кваліфікації Євро-2024 проти команди Мальти, який відбудеться у словацькій Трнаві 19 червня о 19:00 за київським часом.

– Чи можна очікувати в завтрашньому матчі поглибленої ротації складу?

– Так, можна очікувати.

– На яких позиціях ми можемо очікувати зміни в складі? Можливо, завтра не гратимуть футболісти, яких викликають до молодіжної збірної?

– Завтра гратимуть ті, хто на даний момент готовий грати. Я не розділяю підопічних на гравців молодіжної чи національної збірної. Мабуть, завтра ви побачите інший склад. Але ми повинні робити ротацію, оскільки проводимо третю гру. Вона точно буде.

– Чого можна очікувати від збірної Мальти, зважаючи на поразку збірної України в минулому матчі із цим суперником?

– Я впевнений, що буде важкий матч. Вони теж грали два дні тому. У них є достатньо кваліфікованих гравців. Вони будуть готуватися дуже серйозно. Ми в першу чергу маємо думати про нашу гру, я говорив про це своїм футболістам. Так, ми повинні поважати суперника, але й опиратися на нашу гру. Тому я очікую на іншу гру, ніж у першому таймі в Скоп’є.

– Чи відчувається сьогодні, що Мудрик стає лідером збірної України?

– Я взагалі не люблю когось виділяти, тому що в минулому матчі в першому таймі не було команди, а в другому була. Завдяки командній грі ми вирвали перемогу. Я вважаю, що зараз не потрібно шукати якогось лідера, а треба працювати, адже завтра дуже важливим буде результат. Я очікую, що на полі буде команда, яка була у другому таймі з македонцями.

... Я не люблю виділяти когось із гравців. Зрозуміло, що до футболіста «Челсі» більше уваги, ніж до інших. Але завтра ми повинні бути разом і не виділяти окремо когось, хто грає у великому клубі. Я вважаю, що «Динамо» і «Шахтар» – теж великі клуби.

Читайте також на volyn.com.ua:

= «Блохін – Зеленському: «Для вас я не людина з якоїсь картинки чи плакату»;

= «Чоловік помер на 28 хвилин. Що він там побачив?»;

= «Головний тренер київського «Динамо» – один із найбагатших пенсіонерів».

Реклама Google

Telegram Channel