Курси НБУ $ 39.64 € 42.30
Блохін – Зеленському: «Для вас я не людина з якоїсь картинки чи плакату»

«Я сподіваюсь, що немало зробив для нашої України, аби мене почув Володимир Зеленський».

Фото із сайту president.gov.ua.

Блохін – Зеленському: «Для вас я не людина з якоїсь картинки чи плакату»

Колишній український футболіст і тренер, а також володар «Золотого м’яча»-1975 обурений арештом президента УАФ Андрія Павелка

Олег Блохін дуже жорстко висловився про арешт президента Української асоціації футболу (УАФ) Андрія Павелка, якоговідправлено до СІЗО терміном на 60 днів – до 14 серпня цього року включно. Крім цього, суд постановив конфіскувати на користь держави 9,88 млн грн раніше внесеної за Павелка застави.

Як відомо, Андрій Павелко проходить фігурантом у справі про фінансові розкрадання в УАФ.

«Те, що сталося у Львівському Суді, нічим іншим як ганьбою я назвати не можу, – заявив Олег Блохін. – Я був присутній особисто. Як людина, що вшанована з рук Президента Володимира Зеленського нагороди «Національна легенда нації», як володар Золотого м’яча, я прибув до суду, щоб виступити поручителем. Але, виявляється, що можна знецінити всіх і вся, коли є таке замовлення.

На своєму життєвому шляху я багато чого бачив, але ніколи не міг подумати, що таке можливо у нас зараз, коли йде війна.

 Андрій Павелко вручає Олегу Блохіну орден «Легенда українського футболу». Фото із сайту uaf.ua.
Андрій Павелко вручає Олегу Блохіну орден «Легенда українського футболу». Фото із сайту uaf.ua.

 Павелко, скільки його знаю особисто, відстоює інтереси українського футболу. І зараз над ним влаштовують просто показову розправу. Там немає ніяких законних підстав, можете бути у цьому впевнені.

В залі суду, коли виступав прокурор, якого самого тіпало від того, що він говорив, я, знаєте, про що думав? Про те, що в цей самий час на другому кінці Україні тривають бої. Молоді люди, які б мали бігати з м’ячем, віддають життя за те, щоб тут… Невже за те, щоб тут відбувалися такі процеси? Щоб тиском і шантажем руйнували український футбол?

Я сподіваюсь, що немало зробив для нашої України, аби мене почув Володимир Зеленський.

Володимире Олександровичу, ми ж знайомі. Для вас я не людина з якоїсь картинки чи плакату. У мене немає сумнівів у тому, що вам будуть коментувати сьогодні ваші підлеглі те, що сталося. А тому почуйте, будь ласка, і мій коментар. росія з усім арсеналом її бомб і ракет, не спромоглася зґвалтувати український футбол. А ось продажна прокурорсько-судова купка клерків це зробила. Навіщо? Кому це потрібно?» – наголосив Олег Блохін.

Читайте також на volyn.com.ua:

= «Ребров про важку перемогу над македонцями: «У першому таймі ми спали» (Відео)»;

= «Дружина Юрія Вірта назвала цирком те, що відбувається у «Вересі» (Відео)»;

= «Директор волинської школи воює на передовій  разом зі своїми учнями (Фото)».

Реклама Google

Telegram Channel