Курси НБУ $ 39.53 € 42.31
У Луцьку вручили медалі випускникам (Фото)

Фото Луцької міськради.

У Луцьку вручили медалі випускникам (Фото)

Церемонія нагородження медалістів відбулася на Театральному майдані міста

Сьогодні в Луцьку випускникам навчальних закладів шкіл, гімназій та ліцеїв нашої громади Луцький міський голова Ігор Поліщук вручив відзнаки за відмінне навчання. Золоті і срібні медалі отримали 236 найбільш талановитих і працьовитих учнів, йдеться на сайті Луцької міськради. Це діти, які попри виклики воєнного часу – повітряні тривоги, блекаути, дистанційне навчання – досягли високих показників і цим засвідчили незламність молодого покоління. 

 
 

 Привітати кращих випускників, які одинадцять років старанно вчилися і заслужили на золоті та срібні медалі, прийшли Луцький міський голова Ігор Поліщук та заступник міського голови Ірина Чебелюк. Захід розпочався із подяки нашим захисникам та хвилини мовчання за тими, хто віддав своє життя у війні з російським агресором. Потому до випускників, їхніх шкільних наставників та батьків звернувся міський голова Ігор Поліщук.

«Дорогі вчителі, шановні батьки, дорогі випускники-медалісти. Щиро вітаю вас із успішним завершенням навчання. Навчання в школі – дуже важливий етап у житті кожної людини, і я хочу привітати вас з тим, що цей етап у вашому житті завершився на «відмінно», – сказав міський голова. – Сьогодні на цій площі стоять ті випускники, які були найбільш старанними, найбільш активними, найбільш працьовитими. І саме тому вони є в числі найбільш успішних. Якщо ви далі будете такими ж старанними, працьовитими, активними, якщо будете викладатись на сто відсотків, ви обов’язково і в подальшому досягнете успіхів у житті».

 

 

 

 Ігор Поліщук подякував вчителям за те, що вкладали в кожного випускника частинку своєї душі, свої знання, досвід і допомогли розкрити таланти учнів. Подякував також батькам – за те, що наставляли своїх дітей, мотивували їх щодня робити над собою зусилля і досягати мети.

«На превеликий жаль, уже другий рік вручення медалей у нашій громаді відбувається в умовах воєнного стану. Шкода, що останні роки вашого навчання пройшли під звуки повітряних тривог. Але я бажаю, щоб ці випробування загартували вас і зробили сильнішими. Переконаний, що Україна обов’язково вистоїть, переможе, і ваші наступні важливі кроки у житті будуть зроблені вже у мирній, вільній, квітучій країні. Нехай Господь поблагословить усіх вас, нехай Господь поблагословить Україну!« – сказав міський голова і розпочав вручення медалей, з яких 193 були золоті і 43 – срібні.

 

 

 

 

 

 Читайте також: У Луцьку відзначили Всесвітній день біженців (Фото).

Реклама Google

Telegram Channel