Курси НБУ $ 41.31 € 44.71
Найкращі навушники для iPhone у 2023 році

Волинь-нова

Найкращі навушники для iPhone у 2023 році

Якісні навушники — один із найкращих способів насолоджуватися улюбленою музикою під час прогулянок. Вони легкі, їх просто носити з собою, і вони можуть забезпечити приголомшливий звук і функції

Якщо вам потрібна пара з активним шумозаглушенням (ANC), щоб заглушити навколишній світ, «вуха» з ідеальною передачею аудіо або щось доступне за ціною, але з непоганим звучанням, пропонуємо ознайомитися з нашим списком навушників для iPhone.

AirPods 3 — квінтесенція навушників для iPhone

Звісно, складно сперечатися з тим, що будь-які AirPods від Apple чудово поєднуватимуться з вашим iPhone, але ця пара — найкраще, що випустила компанія з моменту анонсу AirPods другого покоління.

AirPods 3 оснащені всіма функціями, які потрібні для комфортного використання. Ви отримуєте комфортну посадку, сучасний дизайн, а також безшовне сполучення з пристроями Apple, підтримку Siri, підтримку звукового профілю LC3 і просторове аудіо. Якщо ви не хочете переплачувати за «прошки», але бажаєте скористатися новими можливостями, варто купити навушники Apple AirPods 3.

Навушники Sony WF-1000XM4 — преміальний досвід

Цей пристрій безпосередньо порівнюють з AirPods Pro 2, і за багатьма параметрами гарнітура обходить свого конкурента. Для початку час автономної роботи навушників з ANC становить 8 годин. Можна пропрацювати повноцінний робочий день, взагалі не виймаючи навушників з вух.

Якщо порівнювати AirPods Pro 2 і WF-1000XM4 за звучанням, то можна з упевненістю сказати, що пара Sony вам сподобається більше. Пристрій не тільки звучить краще, а й забезпечує якісний ANC, що дає змогу повністю відсікти сторонні шуми.

Audio-Technica ATH-SQ1TWBK — увімкнув і насолоджуєшся

Навушники звучать неймовірно для своєї ціни, що робить їх чудовим набором TWS, навіть попри відсутність додатка компаньйона для налаштування їхнього звукового профілю або інших параметрів. Зате не доведеться витрачати час на «допилювання» — що ви бачите в коробці, те й отримуєте. Проте компанія ніколи не підводила з передачею аудіо, тому багатьом підійде ця пара. Час автономної роботи теж чудовий: близько 6–8 годин на одній зарядці та дві додаткові зарядки в досить компактному зарядному кейсі.

Bang & Olufsen Beoplay EX — глибокий звук для глибоких кишень

Неможливо обійти той факт, що навушники висококласні та дорогі. Однак якщо ви цінуєте мінімальний дизайн, чудово збалансований звук і еквалайзер, що налаштовується, то Beoplay EX будуть варті того, щоб витратитися.

Навушники мають приголомшливий вигляд — тут ви не знайдете пластикових кнопок, на які потрібно натискати. Скляна сенсорна панель на зовнішній стороні приймає дотики та свайпи для точного налаштування. Невелике металеве кільце навколо запобігає подряпинам, що можна вважати продуманим доповненням.

B&O забезпечує динамічне прослуховування, яке зазвичай не асоціюється з TWS. Звуки ідеально грають між собою, і жодна нота не залишається непоміченою. Якщо ви не проти витратитися заради кращого звучання, то ці навушники — ідеальний варіант.

Telegram Channel