Курси НБУ $ 41.31 € 44.71
На Волині зловили двох нелегалів

Чоловіки грубо порушили міграційне законодавство України.

Фото: facebook.com.

На Волині зловили двох нелегалів

Міграційна служба зобов'язала порушників покинути територію України до середини серпня у примусовому порядку

Працівниками Міграційної служби Волині під час виконання повноважень в частині здійснення державного контролю за дотриманням законодавства у сфері міграції виявлено та затримано двох неврегульованих мігрантів з інших країн. Про це повідомляє Міграційна служба Волинської області.

Зокрема, громадянина Республіки Туреччини, 1962 р.н., котрий проживав з порушенням встановлених правил перебування на території України іноземних громадян і прибув в Україну на початку 2020 року, але після закінчення дозволеного строку перебування не виїхав за межі України.

До територіальних підрозділів Управління ДМС у Волинській області з питань продовження строку тимчасового перебування не звертався, чим порушив міграційне законодавство України.

Також 18 липня у м. Володимир виявили громадянина республіки білорусь 1975 року народження.

Як з’ясували міграційники чоловік переховувався та не виконав попереднє рішення про примусове повернення до країни походження, чим грубо порушив міграційне законодавство України.

За вчинене правопорушення іноземців притягнуто до адміністративної відповідальності та за рішенням суду поміщено до Волинського ПТПІ з метою забезпечення виконання рішення про примусове видворення з України.

Читайте також: Поліцейські «вирахували», хто телефонував від імені Волинської адміністрації.

Реклама Google

Telegram Channel