Курси НБУ $ 39.53 € 42.31
Наскільки тепер оштрафують рівненський «Верес»? (Відео)

Гравці «Полісся» не дозволили рівнянам забити бодай один гол.

Фото із сайту ncveres.com.

Наскільки тепер оштрафують рівненський «Верес»? (Відео)

Команда розпочалася сезон із поразки від новачка Української професійної ліги – «Полісся». Більше того, на «Верес» очікує штраф

Українська Прем’єр-ліга. «Верес» (Рівне) – «Полісся» (Житомир) – 0:2 (0:1 – Бені Макуана, 2 хв; 0:2 – Пилип Будківський, 39 хв). 28 липня 2023 року, Житомир, стадіон Центральний. Арбітр: Ігор Пасхал (Херсон).

«Верес»: Паст – Балан, Курко, Жуліо Сезар, Гагун, Кучеров, Кухарук (М. Шестаков, 74), Блізніченко, В.Шарай (Дахновський, 74), Яго (С.Шарай, 79), Гайдучик (Марусич, 46).

Головний тренер: Сергій Лавриненко.

«Верес» пропустив уже на 2-ій хвилині... 

Як заначає офіційний сайт клубу: «Валерій Кучеров помилився під тиском. Конголезький легіонер «Полісся» легко втік від Василя Курка і бразильця Жуліо Сезара і чітко пробив у кут – 0:1!

Номінальні гості, нагадаємо господарем цієї гри лишився «Верес», продовжили атакувати. Євген Паст на лінії воріт парирував удар головою від Богдана Кушніренка! Потім у рамку воріт не влучив Бені Макуана.

Згодом знову помилився Валерій Кучеров. Він програв силову боротьбу В’ячеславу Танковському, підстраховка не спрацювала і гравець «Полісся» опинився сам на сам із Євгеном Пастом! М‘яч влучив у стійку!

Перед самою перервою житомиряни прогнозовано подвоїли перевагу. В’ячеслв Танковський виконав подачу зліва від кутового прапорця, а Пилип Будківський на дальній стійці виграв другий поверх у Василя Курка і забив ударом головою! «Верес» – «Полісся» - 0:2.

По перерві Верес» мав шанс відіграти один гол. Після класної контратаки рівнян Андрій Гітченко підштовхув Владислава Шарая, здалося, у власному  штрафному майданчику! Але після перегляду системи VAR арбітр Ігор Пасхал прихначив штрафний, вилучивши заразом гравця Полісся за фол останньої надії.

У чисельній більшості «Верес» спромігся на один стовідсотковий момент. Денис Бойко у стрибку парирував удар Васильєя Курка після передачі Станіслава Шарая зліва, а Максим Марусич на добиванні влучив у стійку.

Потім Ігор Пасхал за друге попередження і симуляцію вилучив з поля Дениса Балана. А на 89-й хвилині гру перервав сигнал повітряної тривоги…

За пів години гру вдалося відновити. Але єдиним моментом у ці сім хвилин залишився удар Бориса Крушинського у стійку. «Верес» поступається – 0:2.

Після матчу 1-го туру УПЛ між «Вересом» та «Поліссям» (0:2) не було пресконференції.

Про це повідомляє Tribuna.com. Це порушення 52-ї статті регламенту УПЛ. Згідно з дисциплінарними правилами УАФ, таке порушення карається штрафом на суму від 10 до 25 тисяч гривень.

Хоча офіційний сайт «Вереса» після гри налдрукував коментар головного тренера клубу Сергія Лавриненка:

– Враження негативні. Ми програли. Але наша команда на початку шляху. Важко відіграватися, пропустивши вже на старті. Це зламало всі плани на гру.

Гол Макуани вплинув на гру. Це як в боксі – ми пропустили і весь наш план зламався.

В перерві говорили про більш агресивну гру в атаці. Нападник, який вийшов у старті, на мою думку не впорався із завданням, тому відбулася заміна в перерві.

По перерві суперник більше грав від оборони. Нам не вистачало індивідуальної майстерності. Потрібно переглядати повто. VAR відмінив пенальті. Якби ми забили одинадцятиметровий - гра могла б піти за іншим сценарієм.

Результат іншого матчу 1 туру УПЛ: «Оболонь» (Київ) – «Колос» (Ковалівка) – 0:0.

Читайте також: «Ольга Харлан допомогла Україні розгромити Азербайджан!».

Реклама Google

Telegram Channel