Курси НБУ $ 39.72 € 42.81
У Луцьку 14-річна дівчина ледь не побила вагітну, потім побилися дорослі

Що коїться з дітьми...

Скриншот із відео.

У Луцьку 14-річна дівчина ледь не побила вагітну, потім побилися дорослі

Неспокійний вечір був сьогодні у дворі на вулиці Конякіна, 37 а

Конфлікт виник під час гуляння 1 серпня близько 20 години вечора. Як розповіли газеті «Волинь» очевидці, усе почалося з того, що 14-річна дівчина вдарила 8-річну дитину за те, що та ніби то бризнула на неї водою.

 

 Мама дитини зробила зауваження підлітку. Дівчина почала неадекватно поводитися, кричати на дорослих, вирвала з рук дитини пляшку і жбурнула в малечу, а потім і в мам. Коли дорослі почали пояснювати дівчині, що так робити не можна, вона стала поводитися агресивно, вживати нецензурну лексику, махати руками і кинулася битися до однієї з жінок, яка перебуває на 6-му місяці вагітності. Чоловік вагітної загородив дівчині-підлітку дорогу до дружини.

Згодом прийшли батьки винуватиці конфлікту. Мати одразу стала шарпати чоловіка вагітної, звинувачуючи його, що той нібито штовхнув її доньку (коли та летіла з кулаками на вагітну). За хвилину почала бити його, а потім втрутився чоловік, що прийшов із нею. Він повалив на землю чоловіка вагітної і став душити. Втрутилися батьки дітей, що гуляли на майданчику. Дуже злякалися малюки, що були в дворі, усі стали плакати. Сім’я дівчини-підлітка швидко покинула майданчик і встигла втекти до приїзду поліції. 

Правоохоронці поспілкувалися з очевдцями, їм надали відеодокази інциденту. Двері квартири сім’я 14-річної дівчини поліції не відкрила. За словами правоохоронців, батькам підлітка може загрожувати штраф за дрібне хуліганство та невиконання батьківських обов’язків. Справою займуться слідчі.

Читайте також: У Луцьку зловили наркоманів.

Реклама Google

Telegram Channel