Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Відрядження з «робочим візитом» для ухилянтів: у Рівному затримали спритного «бізнесмена»

Тривають слідчі дії.

Фото: facebook.com.

Відрядження з «робочим візитом» для ухилянтів: у Рівному затримали спритного «бізнесмена»

У Рівному взяли під варту одесита, який за 6 тис. доларів США відправляв ухилянтів за кордон

За процесуального керівництва Рівненської обласної прокуратури суд обрав запобіжний захід одеситу, якого підозрюють в незаконному переправленні осіб через державний кордон України.

Про це повідомляє Рівненська обласна прокуратура.

41-річний чоловік за попередньою змовою з іншими особами, налагодив бізнес на незаконному переправленні військовозобов’язаних через державний кордон України.

За 6 тис. доларів США він, зокрема, робив фіктивні документи про включення клієнта до штату підприємства, що займається зовнішньо-економічною діяльністю, його бронювання та відстрочку від призову на 6 місяців, а також оформлював відрядження з «робочим візитом» до Республіки Молдова.

При затриманні у зловмисника вилучили документи та частину грошової винагороди. Ділку вже повідомлено про підозру, а Рівненський міський відправив його під варту на 60 діб з правом внесення застави у сумі майже 215 тис. грн.

Досудове розслідування проводять слідчі Управління СБ України в Рівненській області за оперативного супроводу Головного відділу контррозвідки органу безпеки області.

Тривають слідчі дії, спрямовані на встановлення всіх причетних осіб та обставин вчинення кримінального правопорушення.

Читайте також: Зіпсована продукція вартістю понад 1 мільйон гривень: у Рівному судитимуть посадовця.

Реклама Google

Telegram Channel